Kuba Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Znikam z sieci - jedziemy z Gumofilcem do Szweda. Wracamy 23.09. Zobaczymy, co sie bedzie dzialo nad woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Kubuś powodzenie. Połam kije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Trzymam kciuki i życzę wam powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Polamania kija chlopaki <_< I pamietajcie zeby pstrykac duzo fotek i zdac relacje po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Panowie, przynajmniej metrówy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Czekam na info. Może Gumo napisze jakąś fajną relację - liczę na to! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 24 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Moze napisze... W skrócie - tzw jusownia (od gos - czytaj jus - sandacz). Czyli stan kilka lat po introdukcji sandacza. Dowiedzielismy sie zbyt pózno, zeby sie wycofac, zreszta nie bylo za bardzo dokad. A do metra zabraklo dwóch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 no tos sie stary wysilil napisz wiecej, bo posucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 W zasadzie sporo napisal... <_< Zlowionych troche szczuplych ale drobnych, do 2,5kg, najwiekszy 98cm.Kilka okoni w okolicach 40cm lub nieco powyzej, i troche mniejszych(nie mniej niz jakie 30-35cm)Najwiecej sandacza, ktory zostal, zdaje sie w sporej dawce, wrzucony do jeziora, najwieksze 3-3,5kg.Spowodowalo to anomalie, jesli chodzi o uklad sil drazpieznika na jeziorze. W kazdym razie grubego szczupaka ciezko juz znalezc na glownym plosie (przynajmniej w tym okresie co teraz)...Znalezlismy cala mase gorek, o ktorych nie mielismy pojecia, znalezlismy miejsca przebywania drobnicy, zostal zrobiony zakladany plan....Gumop.s.Jesli idzie o relacje to w kolejce czeka jeszcze jedna relacja, chyba ze cos przeoczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 petrus33 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 @GumoA my połowiliśmy i to wspaniale, zbyt dużo brań nie było, ale piękne sztuki gryzły.....złowiliśmy 123cm, 106cm, 103cm, 96cm i dwie po 94cm.....fotka będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Petrus, a stwierdzil ktos, ze my nie polowilismy?U nas bylo duzo bran i caly przekroj gatunkow poza sumem, ktorego tez ponoc wsiedlono (nie bardzo lapie po co??)Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 @Kuba, @Gumo, gratuluję udanej wyprawy. Czy będziecie pisali relację na stronę główną? Chętnie poczytam co połowiliście i jak się bawiliście. @Petrus33, chętnie zobaczę zdjęcie tego szczupaka 123 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 [quote title=rognis_oko napisał(a) dnia wto, 26 wrzesień 2006 12:15 @Petrus33, chętnie zobaczę zdjęcie tego szczupaka 123 cm. Sebek, prędzej własne ucho bez lustra zobaczysz niż fotkę Petrusa ze szczupakiem 123 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 petrus33 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A ty @witek jak zwykle prostackie uwagi robisz pod każdym moim postem. Jakoś nigdy nie widziałem żadnych twoich fotek!!!!!......norweskie połowy pomijam, bo ryby, które tam łowisz śmiechu są warte Zdjęcia będą, tak jak obiecałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Mogę prosić o wstrzemieźliwość - oczywiście na forum Z góry dziękuję. Jako fanatyk szczupakowy również czekam na zdjęcia. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A ty @witek jak zwykle prostackie uwagi robisz pod każdym moim postem. Jakoś nigdy nie widziałem żadnych twoich fotek!!!!!......norweskie połowy pomijam, bo ryby, które tam łowisz śmiechu są warte Zdjęcia będą, tak jak obiecałem. I nie zobaczysz bo na WCWI dostałeś bana. A jest ich trochę w relacjach ze Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 petrus33 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Z tym banem na WCWI to mnie nie rozśmieszaj.....żeby skutecznie zbanować to trzeba potrafić to zrobić...... B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ale ja umiem to zrobić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 petrus33 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 To bardzo dobrze !!!......admin WCWI długo się jeszcze musi uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Pies szczeka, karawana jedzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Zdjecia sa chyba w 3ech roznych aparatach wiec pewnie troche to potrwa.Jak chcecie to napisze ale tak sie troche boje, ze wygwizdzecie...widze, ze teraz ze szczupakiem do relacji nie wypada zjezdzac ponizej 100cm... <_< Zapas relacji chyba jeszcze jest, jak pisalem jest jeszcze moja relacyjka z Turawy. Widzisz petrus, ja duzo lepiej trawie czlowieka, ktory moze nawet nie nalapal okazow okazowych, moze nawet calkiem przecietnych nalowil, ale umie o tych swoich rybach mowic z taka jakas....klasa.Facet, ktory stwarza atmosfere, cisnienie, ze kazdy wypad z wedka musi owocowac gigantem, jest po prostu meczacy dla otoczenia. Jest zastanawiajace, ze kazde Twoje pojawienie sie owocuje jakimis przepychankami, a szczerze mowiac w takiej atmosferze kiepsko oglada sie zdjecia, nawet ze szczupakiem 1,5 m.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Petrus, czekam na Twoje fotki. W kwestii formalnej. Największy szczupak na prezentowanych poniżj fotkach miał 105 cm., okoń 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 I jak to się ma do twoich rzekomych 135 cm?? Jestem ciekaw niesamowicie szczupaka 123 cm....Na fotkach jestem ja, Aregh (WCWI) i rrysiek (WCWI) z naszych wspólnych wypraw. Ryby są moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 petrus33 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Fotki poszły e-mailem do remkai pewnie wkrótce się ukażą.@gumofilc.....nic Ci na to nie poradzę, że niektórzy uczestnicy forum uwielbiają przepychanki, widocznie taka ich natura, ja ich nie znoszę, ale jeśli ktoś wypisuje kompletne bzdury to chyba mam prawo zareagować i udowodnić, że ta osoba się myli. Jeśli męczy Ciebie to tak bardzo to po prostu nie czytaj. Co do moich wypraw wędkarskich to głównym priorytetem jest dla mnie wypoczynek nad wodą, gdzie przez tydzień nie spotkam nikogo. Szczupaki 90-100cm, pomimo, że to dorodne ryby, nie robią już na mnie większego wrażenia, za dużo ich po prostu złowiłem......teraz coś powyżej 120cm wyzwala we mnie ten dreszczyk emocji !!! Strasznie mnie ta Skandynawia i Wielka Brytania zepsuła. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 .....teraz coś powyżej 120cm wyzwala we mnie ten dreszczyk emocji !!! Strasznie mnie ta Skandynawia i Wielka Brytania zepsuła. pozd.Tak, tak... lekarz kazał przytakiwać.... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 do Petrusa1.jpg @witeknie chce sie czepiac, ale fotografowanie zwlok.... oczywiscie kazdy ma prawo robic ze swoim aparatem to co zechce, u mnie jednak pozytwynych emocji to nie wzbudza Wiem że to już było na tym forum wałkowane do przesady ale prosze - jak chesz pochwalic kolegow, wybierz cos lepszego... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Znikam z sieci - jedziemy z Gumofilcem do Szweda. Wracamy 23.09. Zobaczymy, co sie bedzie dzialo nad woda...
47 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi