Skocz do zawartości
  • 0

Wyjazd

Kuba

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W zasadzie sporo napisal... <_<

Zlowionych troche szczuplych ale drobnych, do 2,5kg, najwiekszy 98cm.

Kilka okoni w okolicach 40cm lub nieco powyzej, i troche mniejszych(nie mniej niz jakie 30-35cm)

Najwiecej sandacza, ktory zostal, zdaje sie w sporej dawce, wrzucony do jeziora, najwieksze 3-3,5kg.

Spowodowalo to anomalie, jesli chodzi o uklad sil drazpieznika na jeziorze. W kazdym razie grubego szczupaka ciezko juz znalezc na glownym plosie (przynajmniej w tym okresie co teraz)...

Znalezlismy cala mase gorek, o ktorych nie mielismy pojecia, znalezlismy miejsca przebywania drobnicy, zostal zrobiony zakladany plan....

Gumo

p.s.Jesli idzie o relacje to w kolejce czeka jeszcze jedna relacja, chyba ze cos przeoczylem. :unsure:

• 0

A ty @witek jak zwykle prostackie uwagi robisz pod każdym moim postem. Jakoś nigdy nie widziałem żadnych twoich fotek!!!!!......norweskie połowy pomijam, bo ryby, które tam łowisz śmiechu są warte :unsure: :unsure: :unsure:

Zdjęcia będą, tak jak obiecałem.

I nie zobaczysz bo na WCWI dostałeś bana. A jest ich trochę w relacjach ze Szwecji.

• 0

Zdjecia sa chyba w 3ech roznych aparatach wiec pewnie troche to potrwa.

Jak chcecie to napisze ale tak sie troche boje, ze wygwizdzecie...widze, ze teraz ze szczupakiem do relacji nie wypada zjezdzac ponizej 100cm... <_<

Zapas relacji chyba jeszcze jest, jak pisalem jest jeszcze moja relacyjka z Turawy.

Widzisz petrus, ja duzo lepiej trawie czlowieka, ktory moze nawet nie nalapal okazow okazowych, moze nawet calkiem przecietnych nalowil, ale umie o tych swoich rybach mowic z taka jakas....klasa.

Facet, ktory stwarza atmosfere, cisnienie, ze kazdy wypad z wedka musi owocowac gigantem, jest po prostu meczacy dla otoczenia.

Jest zastanawiajace, ze kazde Twoje pojawienie sie owocuje jakimis przepychankami, a szczerze mowiac w takiej atmosferze kiepsko oglada sie zdjecia, nawet ze szczupakiem 1,5 m.

Gumo

• 0

Fotki poszły e-mailem do remkai pewnie wkrótce się ukażą.

@gumofilc.....nic Ci na to nie poradzę, że niektórzy uczestnicy forum uwielbiają przepychanki, widocznie taka ich natura, ja ich nie znoszę, ale jeśli ktoś wypisuje kompletne bzdury to chyba mam prawo zareagować i udowodnić, że ta osoba się myli. Jeśli męczy Ciebie to tak bardzo to po prostu nie czytaj. Co do moich wypraw wędkarskich to głównym priorytetem jest dla mnie wypoczynek nad wodą, gdzie przez tydzień nie spotkam nikogo. Szczupaki 90-100cm, pomimo, że to dorodne ryby, nie robią już na mnie większego wrażenia, za dużo ich po prostu złowiłem......teraz coś powyżej 120cm wyzwala we mnie ten dreszczyk emocji !!! Strasznie mnie ta Skandynawia i Wielka Brytania zepsuła.

pozd.

• 0

do Petrusa1.jpg

@witek

nie chce sie czepiac, ale fotografowanie zwlok.... oczywiscie kazdy ma prawo robic ze swoim aparatem to co zechce, u mnie jednak pozytwynych emocji to nie wzbudza :wacko: Wiem że to już było na tym forum wałkowane do przesady ale prosze - jak chesz pochwalic kolegow, wybierz cos lepszego... :unsure:

Pozdrawiam