Skocz do zawartości
  • 0

Wyjazd

Kuba

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Friko

Szczupaki takie do 10kg nazywane są przez Witka Nowaka smażykami.... :wacko: :wacko: ....jakby ktoś nie wiedział.

Petrus, bez przesady.... Kiedyś miałem widełki. 100-105 cm. Jeden szczupak w roku. Tylko takiego zabierałem i TYLKO W TEJ ILOŚCI. I tylko w Szwecji. Bo uwielbiam jeść ryby. Z supermarketu mi nie smakują.

• 0

Panowie, przepychanki mnie męczą. Przede wszystkim mają mało wspólnego z celem tego forum - szerzenie informacji na temat etycznego połowu ryb drapieżnych metodą spinningową, jerkową, castingową i trollingową. Proszę mówcie jak łowicie, na co, w jakich warunkach ale ... wzajemne animozje pozostawcie dla siebie - mnie to nie interesuje i myślę, że wielu innych użytkowników również. Nie chciałbym również by dwie strony udowadniały sobie racje. Jeśli chcecie dowiedzieć się kto ją ma idźcie do sądu oni zwykle rozstrzygają spory. Ja sędzią nie będę bo nie mam na to czasu. Proszę uszanować moje stanowisko - jako właściciel tego miejsca mam prawo do ustalania pewnych reguł i egzekwowania ich przestrzegania.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Dzięki wielkie za pomoc remek!!!

Szczupak złowiony został na Sieka 17cm na głębokiej wodzie, w pysku miał ogon niestrawionego węgorza, wszystkie wyholowane ryby miały woblery na zewnątrz paszczy, zaden nie zażarł poprawnie. Gadda 123cm cały czas pływa i czeka na następnego wedkarza, może to będę ja, za miesiąc znowu będę miał szansę na złowienie tego potworka.

• 0

1. To nie Petrus jest na fotce.

2. Fotka nienaturalna. Prawa dłoń znika w brzuchu ryby. Nigdy nie widziałem czegoś takiego. A gdzie lewa?? Może zbyt krótko żyję na tym świecie. Nie obrażając autora... nie wierzę w tą fotkę. Tak samo jak nie wierzyłem w 135 cm....

Remek, jeśli uważasz, że posunąłęm się za daleko - wybacz... i usuń mój post.

Ale tak samo nie wierzę w sumy Petrusa z Narwi czy z ZZ... Nie wierzę w jego NikonAa D200, czy GPS-a, z którym nie pływał...

Ps. załącznik wykonany w ciągu 2 min..

PsPs... Jeden ogólnie znany w środowisku człowiek przejechał się na czymś takim... Ale - jeśli się mylę - proszę o wybaczenie...

post-34-1348913289,6175_thumb.jpg

• 0

Panowie z WCWI!Coraz bardziej dociera do mnie ,że gdzie tylko pojawią się wasze nicki szykuje się jakaś zadyma.Z WCWI kojarzy mi sie jeszcze @Cezorator. Z tego powodu (i paru pomniejszych) nie odwiedzam tamtego forum.Nie wiem who is who ,ale udział w zasmiecaniu tego zacnego forum osobistymi wycieczkami macie znaczny.

Remku,może troche się unoszę ale pomyśl o jakims ruchu porządkowym.Za bardzo mi zalezy (i pewno nie tylko mi) na tym forum i na ludziach, by schodziło ono do takiego poziomu.

Witek-gratuluję!

Okrasiłeś swoje posty takimi zdjęciami ,że po raz pierwszy w życiu skorzystałem z funkcji ignoruj tego użytkownika.

• 0

Panowie spoko-roko, nie opluwajcie sie tak nawzajemnie bo mi piwo nie smakuje. Stare chlopy, a cisnieniujecie sie jak nie powiem kto... A tak na marginesie ta przerobiona fatka jest w cyc. Z braku wynikow musze sobie cos takiego zrobic i podniesc morale :lol:

• 0

@Gumo,

...Jak chcecie to napisze ale tak sie troche boje, ze wygwizdzecie...widze, ze teraz ze szczupakiem do relacji nie wypada zjezdzac ponizej 100cm...

- nawet się nie pytaj czy chcemy. Pewnie, że chcemy i czekamy na relację oraz zdjęcia! :D

Dla mnie liczy się każda ciekawa relacja, okraszona zdjęciami złowionych ryb i nie muszą to być ryby okazowe.

• 0

Panowie z WCWI!Coraz bardziej dociera do mnie ,że gdzie tylko pojawią się wasze nicki szykuje się jakaś zadyma.Z WCWI kojarzy mi sie jeszcze @Cezorator. Z tego powodu (i paru pomniejszych) nie odwiedzam tamtego forum. Nie wiem who is who ,ale udział w zasmiecaniu tego zacnego forum osobistymi wycieczkami macie znaczny.

Właśnie wróciłem z dłuższej podróży, a tu widzę, że podczas mojej nieobecności szkaluje sie moje dobre imię.

Wypraszam sobie takie wycieczki osobiste pod moim adresem.

Prosze o konkrety.

Chciałem wprowadzic tematy przyrodnicze w temacie wieści znak wody (tak zwane zagadki znad wody), napisałem wiele rzeczy na temat.

@ rocky - oczekuję publicznych przeprosin.

• 0

A ja bym sobie zyczyl, zebyscie znalezli sobie inne miejsce na swoje wojenki, niz ten watek, ktory dotyczyl pierwotnie mojego wyjazdu na ryby.

Wtedy od razu bede wiedzial, ktorego watku mam nie otwierac, zeby nie tracic czasu.

Jak sadze nie tylko ja mam takie zapatrywanie...

A najlepiej to zalatwiac za pomoca wiad. pryw. (ale wtedy nie ma zabawy bo ogol tego nie widzi)

Gumo

• 0

A ja bym sobie zyczyl, zebyscie znalezli sobie inne miejsce na swoje wojenki, niz ten watek, ktory dotyczyl pierwotnie mojego wyjazdu na ryby.

Wtedy od razu bede wiedzial, ktorego watku mam nie otwierac, zeby nie tracic czasu.

Jak sadze nie tylko ja mam takie zapatrywanie...

A najlepiej to zalatwiac za pomoca wiad. pryw. (ale wtedy nie ma zabawy bo ogol tego nie widzi)

Gumo

No widzisz ja mam takie samo życzenie, ale nie każdy to rozumie.

Również jak Ty byłem na rybach w okolicy Vaxsjo. (od 16 do 28 września) Chętnie bym napisał coś na ten temat, ale jak mnie tu chcą obrazić to co ja mogę na to poradzić. Wątek dotyczył wyjazdu, a tu nagle szargaja moim nikiem bez przyczyny i to osoba której kompletnie nie znam.

Nie chcę sie wdawać w dyskusję bo to nie jest wątek do tego.

Przeporosiny od tego obywatela, który pubicznie poddał pod wątpliwość moje dobre imie mogę przyjąć na innym wątku.

Pozdrawiam i przepraszam za zachowanie innych.

Nie mam wpływu na to co inni piszą na mój temat.

Jeżeli oczywiście moja pisanina mogła Cie w jakis sposób urazić to również mogę przeprosic.

• 0

Przepraszam cię Gumo,to ostatni raz Embarassed

Chciałem na priva ale cezorator domaga się publicznie

@cezorator

Co do zaśmiecania forum faktycznie z konstrukcji postu mogłeś odnieść to do siebie,choć w tym momencie miałem na myśli tamtych dwóch panów.Za to przepraszam.

Niestety kojarzysz mi się z nimi nie bezpodstawnie,bo o ile przypominam sobie wątek Kłusownicy to dorzuciłeś od siebie trochę rozgrzanych węgli.Moge ci tylko współczuć takich znajomych,ale wierzę że znajdziesz dystans i nie dasz się więcej wciągać w bagienko.Bez urazy.Pozdrawiam