Skocz do zawartości

Grey Dun Nymph Wariant - EDYCJA II - STEP 1 (#11)

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnia, więcej nie robię, bo muszę się zająć zamówieniem ;P Quill z II rzędu skrzydła kaczora krzyżówki. Za długa pochewka, ale musiałem ją budować od nowa, bo po przycięciu wyskoczyła spod węzła. jak widać da się uratować taką muchę, chociaż już proporcje lekko zachwiane. Może Mirek mi zaliczy  :P  :D  ;)

post-46206-0-37014600-1512596585_thumb.jpg

Edytowane przez Tomek.M
  • Like 9

@pisarz - nie ukrywam że podglądam i obserwuję szkółkę oraz prace Uczestników, jednak tym razem pozostanę w gronie obserwatorów :)

zimowe wieczory wykorzystam raczej na kręcenie suchych muszek i jiggów pod wiosenne i letnie łowy ;)

pozdrawiam wszystkich Uczestników

• Like 1

pisarz - żółtek jak najbardziej ok. Ładnie zawiązany.

Czasem klasyczne wzory w nowych wariantach kolorystycznych potrafią przynosić zaskakujące rezultaty. Mam kolegę co kręci Red Tagi z niebieską lub różową jeżynką i... bywa, że ciągnie rybę za rybą, a reszta szuka czegoś podobnego w pudełku, choć z góry wiadomo, że niczego takiego nie znajdzie.

• Like 1

janusz.walaszewski - mi ta bidulka się podoba. Ładna, gładka główka, choć może trochę za duża dla takiej bidulki. Ogonek, bródka, quill - bomba. Wyczesz bardziej dubbing pod pochewką i będzie super. Lipieniom się spodoba.

Forest-Natura - proporcje ok. Ogonek, pochewka ładne. Kształt tułowia minimalnie do poprawki - jeszcze cieńszy przy ogonku by się przydał, ale jest dobrze. Przy oczku jakby jakiś paproch u góry sterczał...ale może mi się wydaje, bo zdjęcie jest jakie jest. Ogólnie całkiem nieźle.

@pisarz - nie ukrywam że podglądam i obserwuję szkółkę oraz prace Uczestników, jednak tym razem pozostanę w gronie obserwatorów :)

zimowe wieczory wykorzystam raczej na kręcenie suchych muszek i jiggów pod wiosenne i letnie łowy ;)

pozdrawiam wszystkich Uczestników

BoBrzanka - sucha będzie w następnym stepie!

Zapisuj się i już!

Nie daj się prosić...

Grażynko , ja jednak liczę że zaszczycisz nas Swoim towarzystwem :)  . Przydała by się w szkółce choć jedna białogłowa :) .Na męskie towarzystwo wpływa to dopingująco :D .

Powracając do kwestii przyrządu do wyczesywania dubbingu, nabyłem dzisiaj drogą kupna komplet szczoteczek do czyszczenia szczelin między zebami[emoji4] Dostępne średnice od 0.4 do 1.5 mm. Nadają się idealnie. koszt £2. W zestawie 6 szt. Czyli w moim przypadku na całe życie[emoji3]

Sorry za off top.

Pozdrawiam

fdc03af61bda86fc004a70dc6f877e80.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1

• Dodaj nową pozycję...