Paweł nizinny Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Cześć, ma ktoś doświadczenie z tym materiałem? Jakieś sugestie co do zrobienia przynęty? Kombinuję z nowymi muszkami na bolenie... Za ok 2 tygodnie będę miał ten materiał, i zacznę robić testowe przynęty, podobne jak na zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Skąd ściągasz ten materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Z kraju wujka Sama. Braciak kupił mi w stacjonarnym Cabelasie, firmy Wapsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Daj znać jak praca z tym materiałem, może się skusze, ale bardziej z nastawieniem na okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Pewnie. Narazie jestem na etapie filmów instruktażowych... Na okonie też może być kozacko skuteczny. Nie wiem jak z pracą, ale ta transparentność do mnie przemawia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Ten Material to guma ? Żywica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Mam próbowałem i ... wyrzuciłem. Te przynęty ze zdjęcia miały być rewelacyjne na bonefishe. Wzbudziły smiech moich przewodników a ryby je ignorowały. Próbowałem na Piasecznie na pstrągi, ani brania. Praca żadna. Sztywne to jest. Wygląda ok ale nic poza tym. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Ciekawe to piszesz, bo czytałem że bardzo miękkie Może miałeś jakiś inny materiał, albo są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Kiedyś wykonałem tego typu imitacje z Sili Skin.Próbowałem na Belize. Ryby dość szybko poszarpały je zębami (gruppery, lady fish'e).Wyglądają kozacko, ale nie zakochałem się.Kto wie, może na bolenie będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Mirku, na ostre zęby to chyba tylko metal ;P Bo każdy inny materiał się podda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Bucktail sobie nieźle radzi z zębami - oczywiście do czasu. EP Fibers też dają radę. Ale nie ma rzeczy niezniszczalnych.Morskie ryby nawet plecione stalki kasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Pewnie. Narazie jestem na etapie filmów instruktażowych... Na okonie też może być kozacko skuteczny. Nie wiem jak z pracą, ale ta transparentność do mnie przemawia....Na wiosnę powinien być dobry. I na bolki i na ... wszelkie inne. @tzienkiewiczPracę wykonuje trzymający kij. Wiele bardzo dobrych przynęt nie pracuje i są sztywne. Ja osobiście od min 10 lat lowie pstrągi na bezstresowe a standardowe woblery rzadko zakładam bo maja "nudną" prace. Nie tylko dla mnie ale i dla ryb. Edytowane 20 Listopada 2017 przez trout master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Kilka much zrobiłem tak i odbiłem się zupełnie.Zero pracy, sporo jebaczki. Na rynku sa tony ciekawszych materiałów - choćby DNA holofusion daje muchy moim zdaniem (a zdaniem ryb też) o niebo przebijające to ustrojstwo.Spróbuj zmodyfikowac np Albie Whore, myślę że będziesz miał sporo sukcesów z tym wzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 A nie łatwiej założyć to na haczyk muchowy?Ja próbowałem-działa. Tradycyjne też moczyłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 A nie łatwiej założyć to na haczyk muchowy?Ja próbowałem-działa. 7002.jpg Tradycyjne też moczyłem FIL15253.JPG Pewnie niekoszerne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Próbowałem swego czasu z samym gumowym body od przynęt RH. Słabo się rzucało ze względu na wagę, i nie bardzo trzymało się haka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi