Konstanty Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja I pewnie dlatego GBR wyszła z Unii Co mnie obchodzą pomysły Churchilla. To dopiero był egoista i zdrajca.Potrzeba zachowania ponad 1000 letniej tożsamości, to nie jest podejście egoistyczne. Po prostu Hiszpanie pragną pozostać Hiszpanami, a Polacy Polakami. Proste. Może nie wszyscy, ale w ogóle już tak.A co do potencjału ekonomicznego, to właśnie te klimatyczne urojenia do spółki z federalizującą biurokracją podcinają nam (Europejczykom) skrzydła. I jeszcze jedna sprawa, we wszystkich tych federalnych pomysłach my mamy być skansenem i dostarczycielem taniej siły roboczej.Nie będzie tu parków technologicznych, tylko raczej krajobrazowe. Tak, byłyby więcej ryb, większe zalesienie, ale nie o to chyba chodzi. powody były inne, ale nieważnetak, tak... a potem Amerykanie mnie pytają, dlaczego w całej Europie (nie UE - sic!) nie ma jednej walutya Chińczycy pytają mnie, czy my sobie zdajemy sprawę, jak z ich pozycji wygląda nasz kontynent i jakieś malutkie kraiki, których nie widać na większej mapiezałączam mapkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Zrobiłeś mi popołudnie Zgaduję też, że w latach 90 sam kląłeś i się z nich śmiałeś, a konkretnie z jakości zdecydowanej większości towarów jakie lądowały u nas w czasach tzw. transformacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Zrobiłeś mi popołudnie Zgaduję też, że w latach 90 sam kląłeś i się z nich śmiałeś, a konkretnie z jakości zdecydowanej większości towarów jakie lądowały u nas w czasach tzw. transformacji.gratuluję dobrego humoru ;-) to reżim totalitarny, obrzydliwa komuna i rządy jednopartyjneto wiadomoale nie jestem pewien, czy wiadomo o produktach na eksport powstających w obozach Lao Gaibez kosztów pracy i ochrony własności intelektualnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi