Skocz do zawartości

Klimat

Ugly

Rekomendowane odpowiedzi

I pewnie dlatego GBR wyszła z Unii :)

Co mnie obchodzą pomysły Churchilla. To dopiero był egoista i zdrajca.

Potrzeba zachowania ponad 1000 letniej tożsamości, to nie jest podejście egoistyczne. Po prostu Hiszpanie pragną pozostać Hiszpanami, a Polacy Polakami. Proste. Może nie wszyscy, ale w ogóle już tak.

A co do potencjału ekonomicznego, to właśnie te klimatyczne urojenia do spółki z federalizującą biurokracją podcinają nam (Europejczykom) skrzydła.

I jeszcze jedna sprawa, we wszystkich tych federalnych pomysłach my mamy być skansenem i dostarczycielem taniej siły roboczej.

Nie będzie tu parków technologicznych, tylko raczej krajobrazowe. Tak, byłyby więcej ryb, większe zalesienie, ale nie o to chyba chodzi.

powody były inne, ale nieważne

tak, tak... 

a potem Amerykanie mnie pytają, dlaczego w całej Europie (nie UE - sic!) nie ma jednej waluty

a Chińczycy pytają mnie, czy my sobie zdajemy sprawę, jak z ich pozycji wygląda nasz kontynent i jakieś malutkie kraiki, których nie widać na większej mapie

załączam mapkę

post-66945-0-89831300-1748434140_thumb.jpg

Zrobiłeś mi popołudnie  :D  :D  :lol:   :lol:  Zgaduję też, że w latach 90 sam kląłeś i się z nich śmiałeś, a konkretnie z jakości zdecydowanej większości towarów jakie lądowały u nas w czasach tzw. transformacji.

gratuluję dobrego humoru ;-)

to reżim totalitarny, obrzydliwa komuna i rządy jednopartyjne

to wiadomo

ale nie jestem pewien, czy wiadomo o produktach na eksport powstających w obozach Lao Gai

bez kosztów pracy i ochrony własności intelektualnej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...