szeniman Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 moze by tak zorganizowac pstragowe otwarcie sezonu jerkbait.pl? rzeka i termin do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Póki co na Dunajcu w tym roku było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Najlepiej by było u P.Wilka na Małej Wiśle zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mała Wisła to bym się pisał <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Wisła na rozpoczęcie sezonu to kiepski pomysł bo w lutym zawsze jest cienizna .Ale podobno na zlotach rybki są sprawą drugorzędną więc nic nie stoi na przeszkodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Najlepiej by było u P.Wilka na Małej Wiśle zorganizować. Świetny pomysł!Tylko tak po śniegowej wodzie może dopiero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 to juz nie bedzie otwarecie sezonu ? moze łupawa? Albo tereny woj.lub.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 to juz nie bedzie otwarecie sezonu ? moze łupawa? Albo tereny woj.lub.? administracja łupawy nas po prostu nie lubi. no moze nie tyle nie lubi co po prostu ma bardzo niepowazne podejscie do tematu. w tym roku pierwotnie mielismy sie wlasnie tam spotkac. wyszlo tak ze po rezerwacji rzeki tylko dla jerkbait.pl okazalo sie ze przyjechali jacys znajomi i ... sorry ale nie ma dla nas miejsc... szkoda klawiatury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 szkoda bo to zacna woda. A drweca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 szkoda bo to zacna woda. A drweca? biorac pod uwage fakt ze ciagle tam sa jakies problemy z licencjami to ... tez jakos tak srednio na jeza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 no to ja juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 no to ja juz nie wiem ja tez. fajnym tematem jest dunajcec + hotel nad przelomem. ale tam trzeba raczej czekac na zejscie sniegoweja to wiaze sie ze znacznym opoznieniem zlotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 moze faktycznie , trzeba poczekac chwilke po nowym roku, niech ustapi troszeczke pogoda. To pewnie paru klubowiczow wiecej zawita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 szkoda bo to zacna woda. A drweca? biorac pod uwage fakt ze ciagle tam sa jakies problemy z licencjami to ... tez jakos tak srednio na jeza... Na Drwęcy już wszystko ok - normalna opłata w PZW Toruń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 szkoda bo to zacna woda. A drweca? biorac pod uwage fakt ze ciagle tam sa jakies problemy z licencjami to ... tez jakos tak srednio na jeza... Na Drwęcy już wszystko ok - normalna opłata w PZW Toruń. a plywa tam cos? pytam bo nigdy nie lowilem na tej rzece... bardziej mi sie z trociami kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mifek, podobno pływają tam jakieś trocie(bo to rzeka trociowa - nie pstrągowa), ale raczej nikt ich nie widział No kiepsko, w zeszłym roku parę sztuk na otwarciu padło, ale generalnie tragicznie. Ryba musi kawał drogi przepłynąć, żeby wejść do Drwęcy - i zbyt wiele rybackich sieci po drodze(i specjalistów od listopadowego łowienia na miejscu)... Jak trociowe otwarcie - to coś pomorskiego, może choć zobaczy się rybi ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja cały czas obstaje za Małą Wisłą tyle że to taki zlot muchowy musiałby być.Może w późniejszym terminie.Tanio nie będzie ale fotek z rybami by było napewno sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 pany ale otwarcie trociowe to my mamy w sobote. w sumie to wczesniej ale ja z banda w sobote sie wybeiram jak to dobrze miec seatrouty pod domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 To może to lubelskie ! Podobno to obecnie najlepsze wody w Polsce. Nawet na tym forum w tym roku opisywano jak ludzie łowili w lubelskim. Pewnie i tak wszyscy się nie pochwalili. Daleko, ale co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 W Lubelskim spustoszenie sieja elektrycy ,trzeba naprawdę znać wodę żeby połowic .Większość odcinków tak dostała w dupę,ze jest totalna studnia ,ale jakby był zlot u nas to chętnie przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Wszędzie obecnie na wodach pustynie się robią.Nie ma raczej nigdzie eldorado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Wszędzie obecnie na wodach pustynie się robią.Nie ma raczej nigdzie eldorado. Zawsze można zrobić rozpoczęcie sezonu w...Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 nie smiałem tego proponowac, a jak tam wyglada podejscie do spiningistow? Tylko mucha? Czy tez akceptuja taka metode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Generalnie nie mam znaczenia jak łowisz łososiowate, robak, krewetka, mucha, spinning...Oczywiście część wód należy do klubów i tam obowiązują odrębne przepisy. W rzekach, gdzie pojawiają się łososie i trocie należy posiadać licencję łososiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 pomysl mam taki : mozemy zrobic jerkbaitowe rozpoczecie , w lutym na os 3 rzeki. Juz po tak zwanym tloku? Ew po zejsciu sniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi