Tomek88 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Informacja umknęła jakoś w mainstreamie, natknąłem się przed chwilką: https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/723030/prokuratura-wyjasnia-smierc-janusza-wojcika Trener pierwszej kadry narodowej oraz trener legii warszawa. Zdobył z drużyną srebrny medal w barcelonie w 92 roku. Postać dość kontrowersyjna, ale pełna charyzmy i pasji do zawodu w moim mniemaniu. Najlepszą jego pamiątką chyba będzie finałowy mecz na olimpiadzie z hiszpanią gdzie w końcówce strzelili nam na 3:2 Edytowane 22 Listopada 2017 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Pamiętam jego mądre zdanie wypowiedziane bodajże do prezesa Nowego Dworu :"...panie prezesie tu nie ma co trenować, tu trzeba kupować.... "Barwny człowiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zdaje się że szło tak:tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić....Nie mniej sens ten sam. W wątku "Legia" pisałem o Trenerze. Jak ktoś niedawno napisał, mogą teraz usiąść razem z Pawłem Zarzecznym i wychylic po szklaneczce. Odpoczywajcie w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi