Skocz do zawartości

ABU Revo 2018 (gen. 4) - opinie

mariobros

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem kupić revo X , fajnie wygląda i do tego czarny. Ale na stronie Abu są nieprzychylne komentarze, oprócz mało płynnej pracy zdarzają się pękające szpule . Kupiłem Revo Winch-a 4 generacji. Dziś pierwszy raz na wodzie. Płynna praca , ciąga wszystko. Pracuje przy kiju 30lb i przynętach do 160 gram( najczęściej 80- 130). Na razie dwie rybki : 75 i równo 100. 

• 2 miesiące temu...

Chciałbym zapytać się kolegów? Dostałem od kolegi Abu rewo premier,chyba gen1 (chwyty na knobie są gumowe,gen2 ma chwyty piankowe tak mi się wydaje,jeśli nie to proszę mnie poprawić) ale przejdę do meritum.Kołowrotek jest bardzo mały,miałem do wyboru Citica ale ona wyglądała jak cegła.Pytanie-czy premier daradę przynętą w przedziale 10-40.I tak na marginesie rozkręciłem go w środku jak nowy(zęby i pin)chodzi maślano,nie używam go bo się boję,że taki przedział przynęt go zabije.Dziękuje za odpowiedzi zwłaszcza osobą które taki młynek mają lub mieli.

Miałem kupić revo X , fajnie wygląda i do tego czarny. Ale na stronie Abu są nieprzychylne komentarze, oprócz mało płynnej pracy zdarzają się pękające szpule . Kupiłem Revo Winch-a 4 generacji. Dziś pierwszy raz na wodzie. Płynna praca , ciąga wszystko. Pracuje przy kiju 30lb i przynętach do 160 gram( najczęściej 80- 130). Na razie dwie rybki : 75 i równo 100. 

Jarek, ten Twój Winch to ten model w białym kolorze?

• 3 tygodnie później...