nurek28 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Czy przed wgraniem nowego softu trzeba zgrać Wszystkie punkty itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zawsze karta może zawieść więc proponuję zrobić aby później płaczu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Każdy producent zaleca takie postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Pobrałem Soft ze strony Lowrance com najnowszą wersje 5.0 rozpakowałem i zapodałem do echa.Po całej procedurze w ustawieniach znalazłem że jest soft 3.5.Po połączeniu wi fi z siecią domową w ustawieniach znalazłem że najnowszy soft jest 5.0O co chodzi z tym wszystkim.Wcześniej był soft 1.5 a teraz pokazuje raz tak raz tak.I teraz najlepsze soft pobrany w języku PL. Edytowane 23 Listopada 2017 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jak miałeś wcześniej język polski, to teraz każdy nowy soft będzie polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Pobrałem nowy soft do swojego Simrada .I zawiodłem się echo straciło język polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 A jaką wersję firmware miałeś wcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Niepamięam.Ale temat z Językiem ogarnę po sezonie. Ale przynajmniej jest nowa funfcja Bottom Lock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Kolejne update od Navico:https://customerportal.navico.com/assetbank-navico/assetfile/22766.pdf?_cldee=cm95QHdhY2t5cmlnZ2Vycy5jb20%3d&recipientid=contact-47e2cc664526e51180f4c4346bac0934-d01a622404434933bc1695ce9796e9d4&esid=b3207d46-db0d-e811-813e-e0071b669f91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.Bart Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Witam jeżeli chodzi o wygranie nowego softu że strony producenta np:Lowrance lub innego ,A mieliśmy polskie menu to je stracimy .Trzeba do przedstawiciela w Polsce wysłać ,żeby wygrał polską nakładkę językową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Nic nie wysyłać.Poprosić swojego sprzedawce o kod językowy podając nr seryjny urządzenia i kod kilkunasto cyfrowy i sprzedawca otrzyma od Parkera kod który wpiszesz i odblokujesz sam język bez wysyłania i przewalaniach po sortowniach .Powodzenia .U mnie zeszło 24 godz. i wszystko nadal w j.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.Bart Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Witam mam echo Lowrance kupione w Parker Polską w grudniu 2017 r wgrywalem najlepszego soft 6.0 i musiałem wysłać urządzenie wraz z fakturą kupna.Wgrali za darmo tylko przesyłka po mojej stronie do zapłaty i tak to wygląda od strony praktycznej. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Nic nie wysyłać.Poprosić swojego sprzedawce o kod językowy podając nr seryjny urządzenia i kod kilkunasto cyfrowy i sprzedawca otrzyma od Parkera kod który wpiszesz i odblokujesz sam język bez wysyłania i przewalaniach po sortowniach .Powodzenia .U mnie zeszło 24 godz. i wszystko nadal w j.PLPrzecież napisałem nie wysyłać. Ja to przerabiałem pod koniec zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 O Czym Wy piszecie Panowie ? Przecież sprzęt zakupiony w pl od wersji softy dla hds 3.0 i Ti bodajże 2.0 normalnie się aktualizuje w domu i zaden jezyk nie znika. Chyba ze kupowaliscie sprzez.bez języka pl to tak. Sam aktualizowalem od wersji 3.0 i języka nie straciłem.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.Bart Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam jeżeli tak twierdzisz to pobierz aktualizację że strony Lowrance i wgraj do swojej echosondy.Mimo to,że masz echo z polskiej dystrybucji język polski zniknie.U mnie tak było i nakładkę językową wygrał Parker za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Zacznijmy od tego ,O jakim echo piszesz ? Lowrance hds gen 3. Hds carbon . Lowrance Ti od softu jak pisalem powyzej nie traca jezyka. Aktualizowalem powyzsze i wiem o czym piszę. A jak nie wierzysz to w dziale o TI nawet kolega Ptycho fotki dawał. Sam posiadalem w/w sprzęt i aktualiozwalem. Jeśli masz na myśli model hdi to jak najbardziej język stracisz Edytowane 18 Lutego 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.Bart Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Tak posiadam elit7 hdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 No i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Jednemu koledze wgrałem nowy soft do hds 3 gen kupionego w Pl i został j.Pl drugiemu do hds gen2 kupionego w Pl j.pl zniknął.U siebie w Simradzie evo 2 kupionego w Pl j.pl zniknął.I dalej ciemno???? Edytowane 18 Lutego 2018 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @nurek28 pl język zostawał dopiero od wersji 3.0 w górę. Sam przedstawiciel nasz kochany dowiedział się chyba z jb... . Dotyczy to napewno gen3 i carbon . Ti od 2.0. O simrad się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 To zobaczymy jal wypuszczą nowszy soft czy wszystko będzie ok.Ja nie jestem chętny do wysyłania.Zawsze mam jakieś opory inaczej wędkarze z okolic Warszawy którzy mogą sobie podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nurek28
Czy przed wgraniem nowego softu trzeba zgrać Wszystkie punkty itp. ?
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi