Skocz do zawartości
  • 0

Kanada pachnie zywica-2006

jerry hzs

Pytanie

Przyjaciele ja rowniez chcialem sie pozegnac . Za kilka godzin wyruszam na moja kolejna wyprawe . Jade nad Kakagi Lake do Crawfords Resort . Nowe jezioro , nowa lodga , nowe ryby i nowe wyzwania . Jak zwykle narobie zdiec i napisze reportaz . Wracam w sobote lub niedziele za tydzien . Witaj Przygodo !!! :mellow: B)

jerry herbu zebaty szczuply :lol:

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To juz moje ostatnie wejscie , samochod juz zapakowany jeszcze tylko cos na zab i lyk kawy ...przede mna daleka nocna droga . Dziekuje z zyczenia ryb...bede staral sie przezyc :lol: i szczesliwie powrocic . Ekipa[4 chlopa] ktora wrocila tydzien temu polowila tylko sredniakow ...obsluga lodgy bardzo dobra ale rybki srednio braly , oni byli na Atikwa lake a my jedziemy na Kakagi Lake . Do uslyszenia za tydzien B)

• 0

Panowie wrocilem caly i zdrowy ale....Kakagi Lake potraktowalo mnie okrotnie ...przez 6 dni trolowania i castingu zlowilem tylko dwa bassy malogebowe i mialem jedno cudowne branie ktore spapralem Embarassed . Moj syn Piotr zlowil 12 ryb ; 5 szczupakow [ do 60cm ], 5 basow malogebusiow [ okolo 30 cm ] i 2 muskie [ pod 70 cm ] . Mam okolo 40 zdiec i kilka przemyslen ktorymi sie podziele w malym reportarzu . jerry - na tarczy - herbu ...pokonany przez zebatego :angry: :blush::wacko: :(

• 0

Ehh @jerry ,takie sa zasrane uroki wedkowania. Ja dzis po nieprzespanej nocy zwloklem moje umeczone zwloki i pojechalem ze znajomymi nad wode po moja metrowke. I co??? Skonczylem z pustym kontem... Glowa do gory, nastepnym razem sie pofarci :D

• 0

Jureczku,

Ryby po prostu dały Tobie odpocząć :D Moim zdaniem miałeś bardzo trudne zadanie. Nowe łowisko, które co tu ukrywać było dla Ciebie zupełną niewiadomą jest zawsze trudne. Myślę jednak, że zregenerowałeś swoje baterie a i wiele masz dla nas spostrzeżeń i uwag. Chętnie posłucham Twojej opowieści. Tak więc nie ma co się przejmować ... ważne jest, że masz na karku kolejne doświadczenia, a jak to bywa z rybami chyba wszyscy wiedzą - nie da się niczego przewidzieć.

Pozdrawiam

Remek

• 0

@Jurek,

trochę mnie zaskoczyłeś waszymi wynikami. Jezioro Kakagi Lake to bardzo rybny akwen. Szkoda, że nie udało się wam połowić.

Jednak głowa do góry. Takie jest wędkarstwo. Ryby potrafią nas bardzo zaskoczyć lub zawieźć w wielu momentach...

Z niecierpliwością czekam na relację i zdjęcia! :D