Hornet Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Znajde w Stolicy jakies sklepy z duzym wyborem sprzetu i akcesori muchowych? Chodzi mi głownie o buty do brodzenia:)? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Kiedyś ochotka, teraz chyba centrum wędkarskie na nabrze?źu?Nic innego do głowy mi nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pike00 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja widzę chyba tylko Centrum na Wybrze?źu Gdyńskim (WMH). Poza tym, jak dla Ciebie, mają nawet osobne, du?źe pomieszczenie z samą odzie?źą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie, no ... wyb?łr widzę ogromny. Jest np. Centrum Wędkarstwa nad Wisłą. Jest te?ź Centrum Wędkarstwa nad Wisłą. A! I jeszcze Centrum Wędkarstwa ... nad Wisłą Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zapomniałeś ze jest jeszcze Centrum Wędkarstwa nad Wisłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zapomnieliście jeszcze o Centrum Wędkarstwa, ul. Wybrze?źe Gdyńskie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Panowie, bo zaraz LEŚNICZY pogoni nas za treści reklamowe, przemycane w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hornet Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Czyli tak jak sie spodziewalem:) Tylko centrum wedkarstwa takim sprzetem dysponuje. Bieda z tym straszna widze, ale dzieki wszystkim za pomoc. Chociaz jak widac to byla oczywista oczywistosc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Tylko w tym centrum wędkarstwa to bidnie, oj bidnie jeśli chodzi o muszkę. Buty jakieś były (bez szału) i wędek od cholery a reszta to w śladowych ilościach. Trudno np. o rozmiar?łwkę haczyk?łw. W Leklerku kiedyś się przymierzali do muchy ale nie wiem co i jak bo ze dwa lata tam nie byłem. Najlepszym sklepem, jeśli chodzi o ceny i wyb?łr nadal pozostaje Pan Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drzejko Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zajrzyj do Decathlonu na Targ?łwku, byłem w wakacje, były z 3 rodzaje but?łw do brodzenia, dwa z filcem, jeden bez i kilka rodzaj?łw śpioch?łw. Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Tylko w tym centrum wędkarstwa to bidnie, oj bidnie jeśli chodzi o muszkę. Buty jakieś były (bez szału) i wędek od cholery a reszta to w śladowych ilościach. Trudno np. o rozmiar?łwkę haczyk?łw. W Leklerku kiedyś się przymierzali do muchy ale nie wiem co i jak bo ze dwa lata tam nie byłem. Najlepszym sklepem, jeśli chodzi o ceny i wyb?łr nadal pozostaje Pan Google O to chyba dawno nie byłeś Wprawdzie szału nie ma, ale nie jest te?ź jakoś tragicznie. Haki są, tmc w du?źym wyborze. Ceny owszem, mogły by być ni?źsze, no ale to Warsiawa Z resztą jak pilnie potrzebujesz paczkę hak?łw, ze dwie paczki gł?łwek i jakąś nić, to doliczając wysyłkę z neta wyjdzie na to samo A i czas realizacji. Nie jest to to co było niegdyś w Ochotce, ale małymi kroczkami idzie ku lepszemu Warszawa Warszawą, ale w?łd muchowych praktycznie nie ma, więc i takie sklepy pewnie średnio się opłacają. Gdyby ochotka była stricte muchowym sklepem, to by jej nie było jeszcze grubo zanim zacząłeś na dobre łowić na muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hornet
Znajde w Stolicy jakies sklepy z duzym wyborem sprzetu i akcesori muchowych? Chodzi mi głownie o buty do brodzenia:)? Z gory dzieki
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi