Skocz do zawartości
  • 0

Sklep wedkarski z akcesoriami muchowymi-WARSZAWA

Hornet

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tylko w tym centrum wędkarstwa to bidnie, oj bidnie jeśli chodzi o muszkę. Buty jakieś były (bez szału) i wędek od cholery a reszta to w śladowych ilościach. Trudno np. o rozmiar?łwkę haczyk?łw.

W Leklerku kiedyś się przymierzali do muchy ale nie wiem co i jak bo ze dwa lata tam nie byłem. Najlepszym sklepem, jeśli chodzi o ceny i wyb?łr nadal pozostaje Pan Google B)

• 0

Tylko w tym centrum wędkarstwa to bidnie, oj bidnie jeśli chodzi o muszkę. Buty jakieś były (bez szału) i wędek od cholery a reszta to w śladowych ilościach. Trudno np. o rozmiar?łwkę haczyk?łw.

W Leklerku kiedyś się przymierzali do muchy ale nie wiem co i jak bo ze dwa lata tam nie byłem. Najlepszym sklepem, jeśli chodzi o ceny i wyb?łr nadal pozostaje Pan Google B)

O to chyba dawno nie byłeś :unsure: Wprawdzie szału nie ma, ale nie jest te?ź jakoś tragicznie. Haki są, tmc w du?źym wyborze. Ceny owszem, mogły by być ni?źsze, no ale to Warsiawa Z resztą jak pilnie potrzebujesz paczkę hak?łw, ze dwie paczki gł?łwek i jakąś nić, to doliczając wysyłkę z neta wyjdzie na to samo A i czas realizacji.

Nie jest to to co było niegdyś w Ochotce, ale małymi kroczkami idzie ku lepszemu Warszawa Warszawą, ale w?łd muchowych praktycznie nie ma, więc i takie sklepy pewnie średnio się opłacają. Gdyby ochotka była stricte muchowym sklepem, to by jej nie było jeszcze grubo zanim zacząłeś na dobre łowić na muchę