Anonymous Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 WitamSzukałem, ale nie znalazłem. Jeżeli jest juz taki temat to proszę o usuniecie. A wiec, poszukuje multiplikatora niskoprofilowego o jak najmniejszych gabarytach. Będę chciał go podczepić pod kij okoniowy max cw 10-12g . Obecnie posiadam trzy tatule Ct i są ok, ale zastanawiałem się czy jakis producent wypuścił cos gabarytowo mniejszego niz Tatula CT w rozsadnej cenie. Budżet to 600-800zł. Widziałem gdzieś kiedyś jakis multik AbuGarcia chyba jakiś z serii Revo i wydawał sie mega mały, ale mogło być to tylko złudzenie optyczne. Z góry dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 http://jerkbait.pl/topic/17489-artyku%C5%82-lekki-casting-co-to-jest/http://jerkbait.pl/topic/1367-casting-ultra-light/http://jerkbait.pl/topic/7481-multiplikator-do-lekkiego-spiningu/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Aldebaran 51hg,tatula ct100 hsl to przy nim betoniarka.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Abu Revo mgx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 ABU Revo MGX,MGXTREME. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Dzieki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Daiwa pixy .......... no nie wierzę że to napisałem ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 ABU LT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Daiwa Alphas SV 105 SHL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 alphas air 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Pany tak sobie to czytam i pytanko mnie naszło. Co wybrać ? Któregoś z alphasow czy aldebarana ? Edytowane 28 Listopada 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Sławek.... jak ma być lekko a nawet super lekko to aldka. alphas jest cięższy i pomimo niewielkich rozmiarów czuj go w dłoni... jeżeli ma to działać w okolicy 4 gram i nie ma walki o super lekkość zestawu to alphas air daje radę. niżej jak 4 gramy nie próbowałem alphasem. adlek bfs z moimi kiepskimi umiejętnościami daje radę od 2.5 grama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Sławku, mnie przekonały by te "kiepskie umiejętności" Przemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Ostatnie pytanie. Jak hamulcowo porównanie wypada ? Edytowane 28 Listopada 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 aldek ma ma terkotkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ostatnie pytanie. Jak hamulcowo porównanie wypada ?A jaki ma sens porównywać moc hamulca przy UL? Każdy ma wystarczająco ... a jak słusznie wspomniano "baran" ma terkotkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 alphas airodbiję piłeczkę: znów Daiwa Alphas SV 105 SHL + szpula z Ali Alphas Air - super konstrukcja. Ale w/w combo wg mnie bardziej uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Hamulec dla mnie jest ważny i dlatego chyba odpuszczę poszukiwania cc51 bo lubię wiedzieć, że mam co przykręcić jak zajdzietaka konieczność ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 odbiję piłeczkę: znów Daiwa Alphas SV 105 SHL + szpula z Ali Alphas Air - super konstrukcja. Ale w/w combo wg mnie bardziej uniwersalne. Hamulec dla mnie jest ważny i dlatego chyba odpuszczę poszukiwania cc51 bo lubię wiedzieć, że mam co przykręcić jak zajdzietaka konieczność to jest jeszcze jedna opcja.... CC bfs hg mała, okrągła, ma hamulec i ma terkotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Hamulec dla mnie jest ważny i dlatego chyba odpuszczę poszukiwania cc51 bo lubię wiedzieć, że mam co przykręcić jak zajdzietaka konieczność Sławku plecionka (nawet hamerykańska 4 lb) vs hamulec 8 lb, ewentualnie wędzisko np. 8 lb - co piardnie szybciej? No chyba, że linkę do UL stosujesz grubszą i wędzisko też? Jest jeszcze inna kwestia. W multiplikatorze przytrzymasz szpulkę kciukiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 to jest jeszcze jedna opcja.... CC bfs hg mała, okrągła, ma hamulec i ma terkotkę Przemku, Twój zestaw powalił mnie na kolana. CC jest meeeega, Twoje wędzisko również. Ale jest jeszcze mały szkopuł... cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 No tak z ceną nie potancuje ... Zatem sądzę, że aldek będzie chyba rozsądnym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 cóż..... lepiej kupić raz a dobrze niż kilka razy wydawać pieniądze..... przekonałem się o tym wiele razy.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 No tak z ceną nie potancuje ... Zatem sądzę, że aldek będzie chyba rozsądnym wyborem....a nie mówiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Niewątpliwie... szkoda, że tak krótko miałem okazję zapoznać się z Twoim CC, ale szukając uniwersału, a nie wdając się w koszta, to Alphas z Ali (dokładnie ten sam co z polskiej dystrybucji) + szpula z Ali (WG MNIE) daje komfort porównywalny. Ba śmiem twierdzić (ZNÓW WG MNIE) jeżeli nie lepszy. Miałem, macałem, testowałem, łowiłem. Jest jeszcze jedna kwestia. Jak bardzo da się udoskonalić topowe konstrukcje UL multiplikatorów wiodących producentów? SS Air, T3 Air, Aldebarana, CC? Bo rzucać daleko, a rzucać porównywalnie, a komfortowo, to dwie różne kwestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi