bony20 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ponoć Dragon rusza ze sprzedażą Ryobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Teraz konger zajmuje się dystrybucją ryobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Od wczoraj również Dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Teraz zaubery będą dużo tańsze z tego co wiem jakieś 250 zł za 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Teraz zaubery będą dużo tańsze z tego co wiem jakieś 250 zł za 4000i pewnie poważnie na sprzedaży mlynkow odczują to firmy takie jak dżekson , kongier i mikaJdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) i pewnie poważnie na sprzedaży mlynkow odczują to firmy takie jak dżekson , kongier i mikaJdo konger też obniżył ceny ryobi Edytowane 30 Maja 2014 przez ledar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 konger też obniżył ceny ryobi miałem na myśli sprzedaż maszyn pod marką konger , jaxon , mikado , zresztą daiwa i shimano pewnie też jakieś %% straci ale to dobrze jeśli wraz ze spadkiem ceny nie pójdzie spadek jakości to wiele osób będzie sobie mogło pozwolić na przyzwoity młynek, nie oszukując się to te 50 zł różnicy to dla niektórych sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Nie wiem czy to tylko zdjęcie ale na Fishing Marcie Zauber 4000 (Dragona) ma nie składaną, (przez większość wędkarzy nie lubianą) korbkę. Edytowane 30 Maja 2014 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Zauber w dystrybucji Dragona ma korbkę identyczną jak w modelu Arctica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Faktycznie potwierdzam. Bede coś zamawiał dla siebie z hurtowni prywatnie. Cena rzędu 220zł za zaubera położy redy team dragony itd masakra jakas, ale jak bylo mowione ze 300zł za zaubera to cena adekwatna do jakosci to co powiemy o 220zł i do tego 5 lat gwar!!! A korbki takie jak w redach jak chodzi o system skłądania ...no coś pieknego Edytowane 31 Maja 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salleh Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) @Sandre, 220zl bedzie w detalu? za jaki rozmiar? Edytowane 1 Czerwca 2014 przez salleh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 2000-3000 220 4000 jak patrzyłem 225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salleh Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Kupilem juz. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez salleh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Hej, czy to normalne, że zauber 4000 pod obciązeniem daje wyczuwalną prace mechanizmu? Jakby takie lekkie stukanie w środku kołowrotka (wiecie o co chodzi pewnie ). Jak na sucho kręcę to chodzi bez żadnych zgryztów.Dodam, że kołowrotek był kilka razy nad wodą i pod pczoątku tak jest, Edytowane 31 Lipca 2014 przez Daaaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nic nie powinno stukać. To stukanie jest wyczuwalne czy tylko słyszalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Tylko wyczuwalne.Pewnie jakiś shit z allegro kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Niestety te Zaubery jak i Red Arci tak mają ja wczoraj odebrałem mojego Reda który był drugi raz w serwisie i dopiero teraz ciesze się nie stukającym kręciołkiem pod żadnym odciążeniem. Oddawaj tego Zaubera na gwarancję i nie kombinuj. Niestety nowe Zaubery i Redy to szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Szajs może i nie , to w tej klasie cenowej bezkonkurencyjne młynki (Red,Ryobi) , ale trzeba się liczyć z tym, że każdy egzemplarz ma nieco inną pracę - ja mam 3 Red Arc i każdy inaczej pracuje i... każdy był fabrycznie suchy w środku - warto o tym pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Dla mnie to też szajs ten ryobi zauber. Nie kręciłem starymi Zauberem od razu dodam, ale za 300 zł myślałem, że będzie troche lepszy od Catany. W Catanie 40000 nic nie stuka pod dużym obciązeniem mimo, że zeszły sezon orałem za sandaczem i sumem dużymi woblerami i główkami 30 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 To powiem Ci tylko, że wolę łowić stukającym Ryobi - niech nawet będzie suchy w środku - nie porównuj Catany do tych kręciołów ...szkoda nawet się spierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 W Catanie 40000 nic nie stuka pod dużym obciązeniem mimo, że zeszły sezon orałem za sandaczem i sumem dużymi woblerami i główkami 30 gr.Jakby zauber istniał w rozmiarze 40 000 to też pewnie by dał radę z główkami 30g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Po prostu jestem zawiedziony Zauberem. Kręciłem wczoraj Shimano Exage nad wodą pod obciążeniem i zero stuków, ale może krócej wytrzymuje orke.Szymon, nie chcę się spierać, wiadomo że Cataną ciężej się kręci niż Zauberem, dlatego też kupiłem Zaubera, ale w Catanie zero zgrzytów itp, a nie obchodzę się z nią delitkatnie.Może naprawią w serwisie "japońskie" ryobi i będę zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Pewnie smaru jak na lekarstwo lub jakaś wada fabryczna, oby szybko naprawili żebyś mógł się cieszyć kręceniem, a nie denerwować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jak oddawaliście na gwarancje to ile czekania? Miesiąc około? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jak oddawaliście na gwarancje to ile czekania? Miesiąc około?Zależy jakiego masz Zaubera - z dystrybucji Dragona, Kongera czy jeszcze jakiegoś innego. Jak z Dragona to powinni sprawę załatwić w 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi