BreederGoulda Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Łukasz gdzie takową kupić, podeślij jakiś link na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Przez centrum wędkarstwa w wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Przez centrum wędkarstwa w wawie. Brak w ofercie korb, nigdzie w menu nie idzie znaleźć, wyszukiwarka tez nie znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Brak w ofercie korb, nigdzie w menu nie idzie znaleźć, wyszukiwarka tez nie znajduje.trudno żeby zamieszczali w ofercie części zamienne, ale telefon przychodzi z pomocą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jutro sobie do nich zadzwonię i pogadam. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 trudno żeby zamieszczali w ofercie części zamienne (...) Tubertini we Włoszech ma całkiem przyzwoitą ofertę zamiennych korbek dla kołowrotków od Ryobi. http://www.tubertini.it/catalogo.php?tipologia=169&sezione=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A ja coś takiego znalazłem, gdyby był jakoś bardziej dostępny to sam bym sobie taki sprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Prawie jak Vaniek ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Przez centrum wędkarstwa w wawie. Dzwoniłem do nich, nie mają nic na stanie by z marszu wysłać, trzeba zamówić i czekać aż ściągną z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 A ja coś takiego znalazłem, gdyby był jakoś bardziej dostępny to sam bym sobie taki sprawił Są pojedyncze sztuki na znanym portalu aukcyjnym pod nazwą Zauber L CR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tak wiem o tym, tylko że ten ze ,,znanego portalu aukcyjnego,, trochę się różni od tego na zdjęciu co wrzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Po ile sa takie kolowrotki w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Czym tu się podniecać, ,,przeróbka" oryginału na zmodyfikowanego slama. Do UL może być bo cały plastikowy jest, w średnim-średnio ciężkim-ciężkim raz dwa siądzie. A 400zł bo za tyle jest na allegro to w życiu bym go nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Co do Slama sam jestem zainteresowany do UL w rozm.. 2000 na razie zbyt mało na jego temat- może pojawi się coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Dostałem z serwisu kołowrotek oddany na gwarancję. Po 45 dniach wrócił. Powiedzieli, że wymienili kilka części, ale widze że kołowrotek całkiem nowy. Nowa karta gwarancyjna (kopia). Ciekawa sytuacja. Grunt, że jest i oby dobrze chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Czy nowe zaubery sa tak samo dobre jak te stare? jak mam mozliwosc kupna starszej wersji to ktora lepiej wziac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie wiem jak stare, ale o nowych nie moge nic dobrego powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Czy nowe zaubery sa tak samo dobre jak te stare? jak mam mozliwosc kupna starszej wersji to ktora lepiej wziac? Kolega @kamil_be pisze o tym:http://jerkbait.pl/topic/54865-okuma-dragon-bardzo-dziwna-historia/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoko Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dzis dostalem nowiutkiego zauberka cf.Praca idealna maslana rowniutko nawija zylke i wyglad bajeczny. 100% godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dzis dostalem nowiutkiego zauberka cf.Praca idealna maslana rowniutko nawija zylke i wyglad bajeczny. 100% godny poleceniaPołów nim parę razy, a potem prosimy raz jeszcze o opinię. Przez takie zachwyty od razu po odpakowaniu tworzą się legendy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dzis dostalem nowiutkiego zauberka cf.Praca idealna maslana rowniutko nawija zylke i wyglad bajeczny. 100% godny poleceniaNapisz opinię jak nim trochę polowisz. Mam starego zaubera i jest w porządku o nowych słyszałem, że są "plastikowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Napisz opinię jak nim trochę polowisz. Mam starego zaubera i jest w porządku o nowych słyszałem, że są "plastikowe".Tak samo plastikowy jak ostatnio wspomniany emblem metalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dzis dostalem nowiutkiego zauberka cf.Praca idealna maslana rowniutko nawija zylke i wyglad bajeczny. 100% godny polecenia Po tej wiadomości Normark zaprzestaje sprzedaży Stelli, gdyż ta nie będzie miała siły przebicia w konfrontacji z CF-em. A Masao Sato to już w ogóle w portki narobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek123 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dzis dostalem nowiutkiego zauberka cf.Praca idealna maslana rowniutko nawija zylke i wyglad bajeczny. 100% godny poleceniaHa Ha to któryś z kołowrotków ryobi ma maślaną prace? Ty chyba nie wiesz co to maślana praca kolego. Nie wiem jak stare ryobi , ale te dzisiejsze to często sieczkarnie i każdy sprzedawca powie Ci ,,one tak maja,, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Witam . Czyli nie polecacie tego kołowrotka ? Miałem zamiar kupić zaubera crl jutro Edytowane 17 Marca 2015 przez bongod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi