Kamil_Be Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To, że opis z czego wykonany jest produkt zgadza się z faktycznym wykonaniem. Ale odbiegamy chyba trochę od tematu autora . A kto sprawdzi zawartość tytanu w NCRT? NIK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 A kto sprawdzi zawartość tytanu w NCRT? NIK? A kto się takimi duperelami w "kraju producenta" przejmuje..?Bierze się 100 litrów żywicy, 5 kilogramów grafitu z ołówków, 20 gramów drobniusich wiórków "tytanowych", miesza... I masz Pan "rzeczony kompozyt"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 A kto sprawdzi zawartość tytanu w NCRT? NIK? A komu by się chciało sprawdzać ile jest ale pewnie da się sprawdzić czy jest wogole . A odnośnie karbonu czy tam jest pewnie też się jakoś sprawdzić da czy jest choć trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 CLR -y DF-y "tablica Mendelejewa " co się z tymi kołowrotkami porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Może by radio aktywność sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Może by radio aktywność sprawdzić Radioaktywność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Auto uzupełnianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Auto uzupełnianie To je wyłącz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To je wyłącz.Hahaha ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 skoro nie zaubery to jaki kolowrotek do 300zl kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Ja chciałem redka spro ale mi odradzono i polecono zaubera Edytowane 17 Marca 2015 przez bongod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoko Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Jak nie bedzie pasowal to oddajesz na gwarancji i robia a jak nie to zwrot kasy. Ja mam z dragona na 5 lat jak cos bedzie lipa to wysle i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 skoro nie zaubery to jaki kolowrotek do 300zl kupic?okuma, penn , dragon, spro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 W zeszłym roku kupiłem Zaubera (tego klasycznego) do feedera. Trochę szumiał i ząbkował lekutko, więc na warsztat..W trakcie rozkładania przypomniało mi się że "smar wyszedł", a widząc żywe zainteresowanie syna "tymi kółeczkami" skręciłem go z powrotem... i wszystko mu przeszło... i do dziś kręci jak Shimano.. Cud jakiś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 W zeszłym roku kupiłem Zaubera (tego klasycznego) do feedera. Trochę szumiał i ząbkował lekutko, więc na warsztat..W trakcie rozkładania przypomniało mi się że "smar wyszedł", a widząc żywe zainteresowanie syna "tymi kółeczkami" skręciłem go z powrotem... i wszystko mu przeszło... i do dziś kręci jak Shimano.. Cud jakiś?? Czyli cały czas akcje ze smarem? Tyle lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 skoro nie zaubery to jaki kolowrotek do 300zl kupic?Ryobi Excia, Team Dragon FD 9xx iZ, Byron Alice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Przyszedł zauber cr szpula nie chodzi przód/tył widać ślady używania . Dzwoniłem jutro wymiana osobiście hehe. Mam nadzieję że będą mieli jakiś kręcioł z tych powyżej bo już się do zaubera cr zraziłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoko Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Cf jak cos. Nowy i slady uzywania cos dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Zauber cr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ryobi Zauber FD Ryobi Zauber CF Ryobi Zauber CR L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Nowy i slady uzywania cos dziwneA to Polska właśnie...Pewnie jakiś "z wymiany w ramach wieloletnich gwarancji", wzięty "z kupy"...I zawsze można sobie parę sztuk miesięcznie "wygospodarować" do wtórnego obrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Czasem dostaję z Kongera NOWE kołowrotki, które kiedyś oddawałem na reklamacje Z Ryobi podobnie będą robić i nie tylko ta firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Dokładnie ja nowego Zaubera dostałem z reklamacji:) pewnie komuś wcisną mój jak zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturAn Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Witam, jako poczatkujący podczepię się pod temat. Czy zauber 2000 pasował by do kija konger cross max? Edytowane 18 Marca 2015 przez ArturAn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Dokładnie ja nowego Zaubera dostałem z reklamacji:) pewnie komuś wcisną mój jak zrobią Albo i bez robienia... Byle się obracał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi