PaNeK Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Odgrzebie temat z pytankiem do właścicieli wielkości 2000, da radę z przynętami na główkach do 15g czy będzie mu już trochę ciężko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ryobi 2000 - to korpus wielkości 1000 z szerszym rotorem i większą szpulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Mój daje rade. Ale mam wygrzebany w sklepie starszy rocznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Jedynie co mnie troche irytuje to luz na posuwie szpuli, średnio z układaniem plecionki, ale jej nie pląta. Edytowane 3 Lipca 2015 przez bony20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 @Marek - wiem, niestety ta wiedza nie odpowiada na nurtujące mnie pytanie @bony - mój większy zauber też średnio układał, podkładki załatwiły sprawę, może i u Ciebie pomogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 @bony - mój większy zauber też średnio układał, podkładki załatwiły sprawę, może i u Ciebie pomogą?Środek plecionki układa wklęsło, brzegi są ok. Podkładkami ciężko to wyregulować, myślę, że to wina właśnie tego luzu na posuwie szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 To teraz lepiej kupywać Zaubera FD ze stałą rączką, CF czy Slama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 A co mam lepiej na śniadanie zjeść ser gouda czy edamski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Gouda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 To ja Ci polecam FD ze stałą rączką. (chociaż sam łowię na tego ze składaną korbką i nie dopatruję się tam nawet minimalnych luzów mimo sporego katowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Zauber = Spro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 To teraz lepiej kupywać Zaubera FD ze stałą rączką, CF czy Slama ? Zaubera FD z stałą rączką. mam model 3000 z dystrybucji Dragona i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Nowy zauber crlhttp://pesca.hu/hu/hirek/reszletek/326_egy_orso_a_csucson_ryobi_zauber_cr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Podoba mi się nowa rączka, kolor moim zdaniem gorszy.Będzie to u nas dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ja mam od początku sezonu . Nie widzę wad jak narazie . Główki do 25g , duże wahadła, Wisła w większości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jaką masz wersje? Moja dragonowska też póki co daje rade ale łowie dosyć lekko max główka 12g plus guma i wahadła do 20g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Chodziło mi czy od kongera ze składaną rączka, od dragona czy cf albo crl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Crl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Gdzie kupiłeś i za ile jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Na allegro były ale w warszawie odbierałem w sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ryobi Zauber CR L ma korbke od Ryobi Slam model 2000 waży 233 gramy a Zauber 2000 CF i FD 280 gram. Zauber CR L mają też płytsze szpule MATCH. Takie pomieszanie Zaubera ze Slamem. Zobaczymy czy będzie miał wytrzymałość Zaubera FD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Bardzo podobny do black arca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoko Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ja uzywam cf od poczatku sezonu i wycholowal juz kilkadziesiat szczupakow procz szumiacej rolki jest wszystko ok kupilem na all z licytacji za 300zl nowke. Ale lepiej isc do sklepu i pokrecic. Bylem kiedys dla porownania i mialem kilka modeli w reku i arktica ta nowa pracowala najlepiej nawet od shimano technium za 800 zl. A luz na szpuli gora dol ma kazdy kolowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Tylko że technium pewnie po roku kręcenia nad wodą dalej kręcił by tak samo jak w dniu zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi