Voiteh Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 E, bajki Ci sprzedający opowiadał bo ma pewnie z dystrybucji Kongera Zaubery i zależy mu na sprzedaniu. czyli z dystrybucji Kongera są gorsze?bo nie wiem czy dobrze Cię rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 czyli z dystrybucji Kongera są gorsze?bo nie wiem czy dobrze Cię rozumie... Nie nie są gorsze, tego nie napisałem, miałem na myśli to że sprzedający mu bajki wciskał o serwisie Dragona bo miał na sprzedanie Zaubera z dystrybucji Konegara a nie z dystrybucji Dragona albo miał oba ale te z łamaną rączką z Kongera gorzej mu się pewnie sprzedawały - tak się tylko mogę domyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Mają na pewno inną korbę. zdjęcie znalezione w sieci, bo mój poza zasięgiem kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 mi chodziło konkretnie o tego Zaubera... http://www.sklep-wodnik.pl/images/kolowrotki/zauber_cf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoko Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Gdzie mozna ta korbe doztac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Gdzie mozna ta korbe doztac? tu masz poruszony ten temat na naszym forumhttp://jerkbait.pl/topic/8074-korbkaryobi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 mi chodziło konkretnie o tego Zaubera... http://www.sklep-wodnik.pl/images/kolowrotki/zauber_cf.jpg Moim zdaniem gorsza wersja od starszej FD niezależnie z czyjej dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No i właśnie tu są zdania podzielone bo jedni go zachwalają a drudzy zwyczajnie na niego narzekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Ja kupując zaubera sugerowałem się tylko ceną i korbą(nie chciałem tej składanej).Gwarancji i tak nie ma po przesmarowaniu... Edytowane 17 Lutego 2016 przez huligan77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michumzt Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja kupiłem niedawno(2 tyg) zaubera 2000 dystrybucji kongera i jak na razie używałem go z 6 razy i jest bajka żądnych luzów itp ,, wymacałem " z pośród innych egzemplarzy w sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieloczek100 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja kupiłem Zaubera, ale go sprzedałem. Kupiłem potem Daiwę o która pytałem tutaj na forum, daiwę która ma ponad 15 lat... Daiwa, która pokazała mi gdzie jest miejsce nowego Zaubera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ja kupiłem Zaubera, ale go sprzedałem. Kupiłem potem Daiwę o która pytałem tutaj na forum, daiwę która ma ponad 15 lat... Daiwa, która pokazała mi gdzie jest miejsce nowego Zaubera. a gdzie jest miejsce nowego Zaubera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ja kupując zaubera sugerowałem się tylko ceną i korbą(nie chciałem tej składanej).Gwarancji i tak nie ma po przesmarowaniu...Nie prawda jeśli jest tylko smarowanie a nie ma uszkodzeń związanych z rozkręcaniem. Jest gwarancja dostaje takie kołowrotki które moi klienci sami smarowali i trafiają do serwisu nie ma problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 To mnie miło teraz zaskoczyleś...Nie dosyć że mam pewność dobrze przesmarowanego kołowrotka to jeszcze gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Sam też jestem zdziwiony ale to wielki plus ze strony serwisu Dragona jak zapewnia Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 A mój jest właśnie z dystrybucji Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Mój również a w pierwszym pooście tematu o serwisie zauberowatych możesz zobaczyć jaką przeszedł reanimację od stanu firmowego wykonaną przeze mnie. Skoro jest nadal gwarancja to tym bardziej mi pasuje choć w moim przypadku nie sądzę bym musiał go na nią wysyłać bo jak coś się uszkodzi szybciej sam zrobię niż potrwa serwis w Dragonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 I dlatego jeszcze nie"dorosłem"do shimano i daiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 I dlatego jeszcze nie"dorosłem"do shimano i daiwa. Ja natomiast mam trochę inne podejście do tego tematu, z uwagi na to że trzy Zaubery kosztują tyle co średniej klasy daiwa czy shimano a by kupić fotelową stellę trzeba dać jeszcze więcej, wolę zajechać kilka zauberów nawet jak bym miał co rok kupić nowego. Oczywiście nie porównuję kultury pracy, cichości kołowrotka, jednak biorąc pod uwagę moc w tej klasie cenowej trudno znaleźć coś trwalszego. Jak w nowy młynek da się nowe smarowidło bo fabrycznie jest go bardzo oszczędnie i łożysko choć w rolce zamieni na ezo nierdzewne można spokojnie nim łowić. Podsumowując jest to świetnej klasy młynek za tą kasę, szczególnie jeśli ktoś nie ora codziennie wody wirówkami nr. 4 czy 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 to muszę olej dokupić w takim razie i wtedy zabrać się za robotę....dzięks za info panowie Liczyłem na to że ktoś rozbiera i "dosmarowywał" i było ok. ale dwie takie opinie są dla mnie jednoznaczneDosmarowywałem hot sosem i jest ok, ale mocno intensywnie nie pracuje. Jak dostanę podkładki to zrobię to porządnie z myciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dokładnie tak samo do tego podchodzę.Ale również nie krytykuję tych co kupują młynki za 1,5-3 tys.Każdy ma swoje zboczenia.Ja mam zajoba na punkcie kijów.W moich warunkach taki zauber w 100% mi się sprawdza,nie oram dużym ołowiem i obrotówkami 4-5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 a gdzie jest miejsce nowego Zaubera? W zielonym koszu z klapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 W zielonym koszu z klapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoko Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Za ta kase nawet nie ma opcji zeby kupic cos lepiej wykonanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Kupiłem Revrosa i Legalisa. Ojciec Excelera. Biją tego zaubera na głowę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi