bomber Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Wszystkie Zaubery w odmianach Pro, CR to nie są oficjalne odmiany na polski rynek. To co widać w niektórych sklepach to ich własny import od sąsiadów, dlatego tak nieliczny.Ale na wersję LT jest w ogłoszeniu 5 lat gwarancji, to już chyba na nasz rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Sam jestem ciekawy wersji LT. W Katalogu jest, ale informacji więcej o nim brak. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foreks Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Dwa tygodnie w 2020 z Zauberem FD 4000 codziennie nad Wisłą za boleniem - największe luzy, jakie widziałem w kołowrotku, rotor dosłownie nie miał miejsca stałego pobytu. Po 2 tyg. zaczął rozgrzany pod prąd rzęzić jak stary wiatrak, to go sprzedałem na feedera. FD wg sklepu przy CF to jeszcze jakość - same zwroty CFów.O ironio jednak to z Zauberem mam fajne 83cm wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Sam jestem ciekawy wersji LT. W Katalogu jest, ale informacji więcej o nim brak. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaI ja jestem ciekaw nowego zaubera lt,ciekawe czy będzie u Nas dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Wersja LT będzie rozprowadzana przez Design Fishing, więc tylko cierpliwie czekać aż się pojawi w naszych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Już są dostępne. Ktoś może już kręcił nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Do mnie już jedzie, może jutro będzie to coś napisze ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Już są dostępne. Ktoś może już kręcił nim ?Kręci bardzo przyjemnie, jak dla niektórych takie masełko z lekkim oporem, więc nie lata jak .... po pustym sklepie. Na FB jest film Przemysława Grobelnego z obdukcji modelu 4000 rozkręconego na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zauber LT 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Ma tak głęboką szpulę, czy to wina zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Ma tak głęboką szpulę, czy to wina zdjęSzpula taka jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Ups...to plecionki 0,12 to pewnie z 400 a może i 500 metrów wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 A od czego jest podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Jak go sprawdzisz daj znać jak odczucia i jak układa Linke i oczywiście praca bo pare gram im ubyło w lt.Wyglada przyjemnie dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 A od czego jest podkładPodkłady to było rozwiązanie funkcjonujące kiedyś, teraz stosuje się płytkie szpule. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Może to kołowrotek na dorsze z kutra. Pojemność szpuli na to wskazuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Lecz niestety niewszystkie kołowrotki je posiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Tak na szybko, prawdziwa waga Zaubera LT to 221.5g według mojej wagi. Średnica szpuli 45mm,najstarsza wersja ma średnicę 44.2mm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Inna terkotka hamulca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Który wydaje się najbardziej solidny najstarszy?Wyglądają zauberowate przyjemnie dla oka tylko pytanie czy ujęcie wagi mocno odbije się na żywotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Pokaż jeszcze nawój. Bo z NASCI 4k jestem lekko zniesmaczony. Kołowrotek droższy a klepsydra jak w najtańszej okumie. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Grobelny zachwala go pod niebiosa. Jestem bardzo ciekawy czy nie ma jakichkolwiek luzów na knobie, bo tego nie znoszę. No i ten czerwony pinion, jest moc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nie ma luzu na knobie A czerwony pinion... no to tylko bajer widoczny po zdjęciu szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Jak myślicie przekładnia faktycznie z tytanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Ogólnie zaubery miały bardzo solidne układanie żyłek czy linek raczej tych ciut grubszych,bynajmniej gdy takich używałem ale teraz to może być róznie.Najlepsze to że jest ciekawy knob który w wiekszych modelach wyglądał jak korbka od studni.Moze i wygodny ale nielezał mi.Tez jestem ciekaw nawoju ale plecionek niżej niż 0,12mm az takich cienkich nienawijałem.I zyłki 0,14mm niżej.Ale z moimi zauberami nawój był fajny.Ciekaw jestem pracy tego latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi