rapia Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam.Mam pytanie chcę sobie kupić Ryobi Zauber 2000 ale się zastanawiam czy z czasem ta składana rączka nie dostanie luz?łw,kt?łre będą mnie frustrowały.Wiem,?źe wielu z was je u?źywa i dla tego liczę na waszą pomoc.Pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam.Jest ju?ź watek na ten temat, myślę, ze warto go odświe?źyć i poczytać. KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Dziękuje i chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Piotrze zrezygnowałeś ju?ź ze Spro Red Arc?Pewnie znudził Ci się ten kolor PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Cześć Maciek.Muszę kupić nową maszynkę a trzecia taka sama to ju?ź przesada.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 je?źeli będziesz zainteresowany zakupem Zaubera to mam namiar na sprzedawcę, kt?łry wycenia go(2szpule) na 282zł z przesyłką UPS-em. Kupiłem ju?ź od niego dwa młynki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Sa z inna raczka. Ja mam takiego, super, zadnych luzow.Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Sa z inna raczka. Ja mam takiego, super, zadnych luzow.Leslaw. Mo?źna wiedzieć, gdzie go zakupiłeś ? Z takimi wersjami spotkałem się min na ebayu. Na naszych stronkach itd nigdzie takiego nie widziałem, a identyczną korbę mam w Spro....i taką te?ź bym wolał biorąc Zaubera PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Kupilem na eBay'u.4000 kosztowal $80 w opcji Buy it now plus $20 przesylka.Ze szpula zapasowa-oczywiscie. Mam go do sprzedania bo nabylem juz Pfluger'a Patriarch'a i jestem nim zachwycony jak na razie.Pozdro, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mo?źe pare sł?łw o nowym nabytku Pfluger Patriarch napiszesz Leslaw, a jeszcze jakieś zdjęcionko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mo?źna wiedzieć, gdzie go zakupiłeś ? sa u michaela w www.minstortackle.com lub tutaj www.knkfishing.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Podepne sie po ten wątek,mianowicie kupiłem szwagrowi zaubera 3000,i mial go nad woda 3 razy,i korba ma takie luzy ze masakra,czy istnieje,mozliwość,zastapienia tej składanej korby, na inna,luzy zrobiły sie na nicie mocującym korbe,sa naprawde denerwujace,prosze o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 skoro 3 razy nad woda, to pewnie ma gwarancje? wiec po co kombinowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Dzięki @Pitt Trzeba będzie się zastanowić nad czymś więksiejszym pod psiaki z opadu(bo Red Arc brzydki jak noc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 @Pitt,no własnie niema gwarancji,i trzeba kombinowac na własna rękę,i kazda propozycja i alternatywa dla tej składanej mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 myślę ?źe młotek lub klej i zaspawanie na amen mo?źe pom?łc bo dokupić korbkę od redarca czy z czegoś co podpasuje będzie cię?źej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Patriarcha kupilem w Cabelasie najwiekszego, czyli 4000, bo zawsze interesowala mnie szpula plytka i szeroka.Pierwsze proby robilem biala PowerPro 15 lb.Super nawija i super splywa ze szpuli.Zdjecia dam nieco pozniej.Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Mam pytanko czy korbka ze Spro ArcRed będzie pasować do Ryobi Zauber. Mo?źe ma ktoś takie dwa i by sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Do Zaubera 300 pasuje korbka od dragon?łw maxima hs i viper,trzeba tylko dobrać odpowiedniej długości śrubkę M3 i zetrzeć logo z uchwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 No ja mam 4000 ale z tego co wiem to korpus taki sam dzięki. Pokombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Nie jestem w 100% pewny, ale np. od spro passiona powinna podejść korbka. Mo?źna napisać do firmy, kt?łra zajmuje się dystrybucją kołowrotk?łw spro a więc Expert, a n?ł?ź widelec wyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 40zł w expert + wysyłka korba od arc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Odgrzewany kotlet Czy zaubery mają wkręcaną rączkę w przekładnię czy tylko taką składaną na... nie wiem jak to się fachowo nazywa... na klik/zatrzask?Jeżeli są takie skręcane to gdzie je można znaleźć? Dzisiaj na allegro ich nie było... o ile takie są .. bo nie wiem czy sobie czegoś nie ubzdurałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Odgrzewany kotlet Czy zaubery mają wkręcaną rączkę w przekładnię czy tylko taką składaną na... nie wiem jak to się fachowo nazywa... na klik/zatrzask?Jeżeli są takie skręcane to gdzie je można znaleźć? Dzisiaj na allegro ich nie było... o ile takie są .. bo nie wiem czy sobie czegoś nie ubzdurałem Są,są i takie były nawet zdjęcia na Forum,tyle że nie na rynek europejski,@lesław coś o nich pisał: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=236753 msg_236753 Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Nie, Ryobi Zauber nie ma korbki wkręcanej w oś przekładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi