Skocz do zawartości

Kołowrotki Ryobi Zauber - prośba o opinie, uwagi

Herman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Mam pytanie chcę sobie kupić Ryobi Zauber 2000 ale się zastanawiam czy z czasem ta składana rączka nie dostanie luz?łw,kt?łre będą mnie frustrowały.Wiem,?źe wielu z was je u?źywa i dla tego liczę na waszą pomoc.Pzdr Piotrek

Sa z inna raczka. Ja mam takiego, super, zadnych luzow.

Leslaw.

Mo?źna wiedzieć, gdzie go zakupiłeś ? :D

Z takimi wersjami spotkałem się min na ebayu. Na naszych stronkach itd nigdzie takiego nie widziałem, a identyczną korbę mam w Spro....i taką te?ź bym wolał biorąc Zaubera

Pozdrawiam

Kamil

Podepne sie po ten wątek,mianowicie kupiłem szwagrowi zaubera 3000,i mial go nad woda 3 razy,i korba ma takie luzy ze masakra,czy istnieje,mozliwość,zastapienia tej składanej korby, na inna,luzy zrobiły sie na nicie mocującym korbe,sa naprawde denerwujace,prosze o pomoc :( .

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Odgrzewany kotlet B)

Czy zaubery mają wkręcaną rączkę w przekładnię czy tylko taką składaną na... nie wiem jak to się fachowo nazywa... na klik/zatrzask?

Jeżeli są takie skręcane to gdzie je można znaleźć? Dzisiaj na allegro ich nie było... o ile takie są .. bo nie wiem czy sobie czegoś nie ubzdurałem :D

Odgrzewany kotlet B)

Czy zaubery mają wkręcaną rączkę w przekładnię czy tylko taką składaną na... nie wiem jak to się fachowo nazywa... na klik/zatrzask?

Jeżeli są takie skręcane to gdzie je można znaleźć? Dzisiaj na allegro ich nie było... o ile takie są .. bo nie wiem czy sobie czegoś nie ubzdurałem :D

Są,są i takie były nawet zdjęcia na Forum,tyle że nie na rynek europejski,@lesław coś o nich pisał:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=236753 msg_236753

Pozdrawiam Tomi B).