bociekgc8 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Szukam opinii na temat gum z serii Berkley Gulp Alive. Są to gumy zanurzone w jakimś atraktorze. Miał ktoś? Próbował? Efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Może pomoże https://youtu.be/SGEzmp7ReKE?t=8m18s Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazur Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ja łowie na pomarańczowe nimfo-raczki na czebu u mnie to kosa na każdą wodę. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Miał ,ma i kupi nastęne. Lekko sztywne ale trwałe, smród latem bezcenny szczególnie jak się rozleje w bakiście. Okonie łykają na równi z kajtkami,a są dni że lepiej . Jak chcesz to możesz w atraktor włożyć inne gumy,tylko nie kaitechy. Jakoś się tak do nich przyzwyczaiłam że zawsze na łódce mam ze trzy cztery różne rozmiary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Przetrzepałem internet i raczej juz niedostępne. A szkoda bo chciałem kupić. Btw, gdzie kupić takie plaskate pojemniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi