Delbanka Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No tego Marku to jeszcze u Ciebie nie widziałem. Powiedz coś więcej co, gdzie i jak łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Cześć Kolego jadę na ferie do Emiratów i chciałbym spróbować szczęścia z brzegu. Czy możesz coś polecić z Twoich wyrobów ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Atlatl na Bornholm... ...i KiteJig do ZEA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Masz moze jakis filmik jak pracują przynety trociowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Pracują tak jak powinna pracować przynęta na morskie trocie . W linku jest film, kiepski ale coś widać, musi na razie tyle wystarczyć. Kilka dni temu zabrałem się za próby sfilmowania pracy przynęt i skończyło się wyciąganiem wędki z dna z ośmiu metrów. https://surfcasting-marek.blogspot.gr/2017/11/atlatl-przyneta-na-morskie-trocie.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Trochę miedzi ostatnio przewinęło się... Wspomniany wcześniej KiteJig Seatrout w wersji do testów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie chcę Cię martwić ale zerknij sobie w nowy katalog SG na 2018r. (str. 57). Tak mi się rzuciło w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie chcę Cię martwić ale zerknij sobie w nowy katalog SG na 2018r. (str. 57). Tak mi się rzuciło w oczy. Spoko, niczym się nie martwię . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Atlatl Black, czarny as z rękawa czy też raczej z pudełka na morskie trocie, na czas gdy w wodzie już światła brak a jedynie rozjaśniona powierzchnia wody dobrze kontrastuje z czarną przynętą.Doskonały też na jasne czerwcowe noce, osobiście tego jeszcze nie doświadczyłem, ale efekty widziałem . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Zestaw na bałtyckie srebro .Na szeroki wachlarz warunków zastanych nad wodą, od glady po pierwsze tchnienie sztormu... Od lewej:- KateJig Seatrout 23 g- dwa Atlatle "Rainbow trout" 24 i 19 g- Atlatl "Copper" 24 g- Bełt 30 g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 KiteJig w trakcie oklejania.Będzie bałtyckie trocie kusił. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Słowińska Strzała powrót klasyki.Wersja 2018 wykonana z bardzo cienkiej blachy miedzianej i nowo srebrnej co dodaje jej wigoru, malowane obciązenie. Waga 21 gramów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Słowiańska Strzała - podoba mi się ta nazwa Przy okazji - gratuluję nowego statusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Słowiańska Strzała - podoba mi się ta nazwa Słowińska Przy okazji - gratuluję nowego statusu Dziękuję bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Taka dygresja od tematyki wątku... Po tym wpisie było trochę zapytań o ciężkie główki od 100 gramów do łowienia wertykalnego.Wykonałem formy, odlałem, umalowałem i "ubrałem" z przeznaczeniem do wertykalnego łowienia sumów.Wkrótce będą testowane tam gdzie można teraz sumy łowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Szykuje się viking na Wyspę Wikingów, czas sposobić odpowiedni oręż . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Z innego forum na Twoją blachę " ... za przynętę robił Atlatl. Poniżej 56 cm tłuściutkiej trotki." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Proszę Marku, na Twoją blachę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Kabryl (Serranus cabrilla) ang. Comber, mała rybka, częsty przyłów na głębokości 20-60 metrów w Zatoce Korynckiej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 MJig 50 gramów z myślą o amberjacku... ...i uzbrojenie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Tuńczyków albacore nie było, amberjacków również, ale i tak było fajnie... Nieduże świreny łakomie zagryzały KiteJiga. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Z dużym trudem wygospodarowałem trochę czasu, by nie zawieść koneserów dobrych przynęt trociowych. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 MJig 50 gramów z myślą o amberjacku... marakyjig_mjig_004.jpg marakyjig_mjig_002.jpg marakyjig_mjig_003.jpg ...i uzbrojenie: asist_hooks.jpgA robisz może cięższe takie 120-200g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Do tej pory nie robiłem cięższych od 65 gramów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na "słone srebro" z Północy: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi