kwibar Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Cześć. Łowi ktoś z kolegów na ww. zbiorniku? Jak wyniki w tym sezonie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Uaktualniam pytanie. Czy ktoś ma wiedzę na temat Miedznej? Czy po generalnym remoncie coś tam pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Byłem z miesiac temu na zasiadce z brzegu .Slabo bo nic nie zlowiliśmy z kolegą ale obok ktoś podobno zlapał karpia .Mam Kolege z Opoczna łowił tam przez ostatnie miesiace z łódki - kilka sandaczy ,troche okoni .Zna zbiornik więc cos tam zlapał ale bez rewelacji. Trafiają sie szczupaki i podobno male sumki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 25 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Przez ostatnie dwa tygodnie byłem 5 czy 6 razy wraz z dniem dzisiejszym. Dniówki dość uczciwe bo prawie cały dzień na łodzi siedziałem. Wyniki zerowe, jakiś szczupak w granicach 65 się przy opadzie uwiesił ale to przypadek... woda 13 stopni ma, ryba jest dosłownie wszędzie. Za ciepło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWin Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Panowie, odświeżę temat. Czy ktoś zna tą wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Byliśmy tam we dwoje, 2 miesiące temu, ze spinnem zero brań z brzegu, na wodzie nie widziałem żadnej łódki, a to też coś daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Mam Kolegę który juz w zeszłym roku cały ten zbiornik prześwietlił pływając i łowiac tam systematycznie i wyniki marne ztego co mi mówił .Ma pojecie o spingowaniu ,jeżdzi z sukcesami po zawodach wiec jeżeli on mial słabe wyniki to raczej nie jest za ciekawie z drapieznikami na tym zbiorniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ja akurat lubię tutaj wędkować i to w zasadzie 90% moich wyjazdów bo nie ma jakiś dużych tłumów jak na ZS czy ZC. Chociaż z rybami bywa różnie ale czasami się coś trafia. Trzeba niestety trochę czasu i tego "frycowego" zapłacić żeby poznać jako tako tą wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Tak jak napisałeś nie ma tam tak duzo wedkarzy ,spokojnie sie łowi .W 2019 roku pojechaliśmy na ZC w sobote w okresie wakacji -chyba w lipcu to cały Zalew był obstawiony dookoła .co 10m wędkarz i stwierdziłem że w weekend juz tam wiecej nie pojadę .Na ZS też w sezonie duża presja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Wczoraj znajomy był na ZS w Karolinowie to było multum ludzi. A na Miedznej jak było 15 osób łącznie z tymi na brzegu to max. Sporo siedzi z żywcem i jakieś pojedyncze szczupaki wyciągają. Generalnie nie ma jakiegoś dramatu z braniami przynajmniej z łódki. Coś się dzieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi