jerrys Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 No tak a Matagi TR76 Super Shore MH pod koguta (10g -35g) czy ktoś sie tyma zabawia nad woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Jak bedziesz mial gdzies okazje, to najpierw machnij sobie wedka uzbrojona na jakims boronie Specyficzne blanki, trzeba sie nauczyc jak je obslugiwac.Do wczoraj jeszcze nie mialem , ale jeden z kolegów zaproponowal mi taka mozliwosc , a ze mieszkam niedaleko chetnie z niej skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Własnie odebralem przesyłke do Pana Kawalca z SP 722 HX , wedka jest przepiekna i z pewnoscia w niedlugim czasie zamówie kolejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Własnie odebralem przesyłke do Pana Kawalca z SP 722 HX , wedka jest przepiekna i z pewnoscia w niedlugim czasie zamówie kolejna Wstaw jakies zdjecia do watku pracowni http://jerkbait.pl/topic/15896-z-wizytą-u-zbigniewa-kawalca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Własnie odebralem przesyłke do Pana Kawalca z SP 722 HX , wedka jest przepiekna i z pewnoscia w niedlugim czasie zamówie kolejna Dobrze ubrany 722xh 80 g obskakuje mega szybki badyl gdzie ciężko uruchomić dolnik , do tego już potrzeba zdrowej ryby 80+ , sporo ich już zrobiłem i teraz staram się raczej dopalac dolniki o 10-15 cm bo wiele się dzięki temu zyskuje. Blank jak najbardziej ciekawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 ok wrzuce w wolnej chwili .Kij sprawia wrazenie mega szybkiego , jestem nin zachwycony i czekam z niecierpliwoscia do soboty na pierwsze testy.A w styczniu zamawiam na boronie ss7922-n2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Rozglądam się za blankiem pod sandacza w długości 210-230cm i cw do 35/40g..miał ktoś do czynienia z którymś z tych blanków i może coś o nich powiedzieć? : TALON VI PLUS 7'9" MHF2 BLANK XZOGA SHITENNO SR-G76MHF2 MATAGI LESSON PT Super Seven-H 15-35g. 10-20lb, 229cm MHX ELITE-X Blanks Series, Nano Resin NMB863XF-MHX Blanki Phenix Black Chrome BCX-88MH-B Blanki Phenix FEATHER Nanolite FTX-71MH-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Ja miałem shitenno 76mh ogarnia te 50 gram masy łącznej ale to kij bardziej na szczupaka. Bardziej polecam Kraagi z FA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 (edytowane) Blanki FA to Kraag XF model SKXF7616-2N realnie obsłuży te 35-40g łącznej masy przynęty. Z wyżej wymienionych posiadałem Phenix Black Chrome BCX-88MH-B i te 35-40g to już sporo no i dłuższy niż szukasz, to jakieś 2,65m a nie 2,1-2,3m. Edytowane 30 Stycznia 2023 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Mam MATAGI LESSON PT Super Seven-M do 25g, 229cm. Ogarnie przynęty do 30-35 g masy łącznej. Bardzo szybki i elektryczny blank. Ten do 35g to już potężna sztywna pała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Odgrzeje kotleta. Zastanawiam sie nad kijem na Sandacze pod gumy od 15cm na główkach od 15-25gr. Czyli taki realny CW. 20-50gr z odpowiednia mocą do zacięcia ryby. Co jest warte uwagi aktualnie? Firma jest mi osobiście obojętna jeżeli blank jest dynamiczny i czuły. Długosz cos pomiędzy 2,4 - 2,75m. Z góry dzięki za propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Xzoga Shitenno SR-G 82m2 249 cm, 7-40g, moc 20 lb, szybka, czuła. Mam w wersji fabrycznej <<edit>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi