chub norris Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Tak pojechaliście po TP FC ?źe ciekawe jak ja teraz sprzedam niepotrzebnego 3000SFC ? Tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 chciałbym 600 ale to jest dopiero na grudzień jak będę w Polsce,jeszcze będzie trochę innego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 A co sądzicie o tym kręciole http://www.mefistofishing.pl/shimano-twin-power-4000-nowosc- 2011-p-602.html bo go zamuwiłem miał go kiedyś ktoś w rękach Cena grubo przesadzona. W Japonii jest trzy razy tańszy od Stelki a ona chyba nie kosztuje u nas ponad 6 tysi ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 A co sądzicie o tym kręciole http://www.mefistofishing.pl/shimano-twin-power-4000-nowosc- 2011-p-602.html bo go zamuwiłem miał go kiedyś ktoś w rękach Cena grubo przesadzona. W Japonii jest trzy razy tańszy od Stelki a ona chyba nie kosztuje u nas ponad 6 tysi ...??? To sa chyba dwie Japonie na tej planecie. Wg informacji Shimano Japan : Stella 10 4000 76,000 yen11 Twin Power 4000 40,000 yen Ale jak juz raz pisalem. Kolega chyba o komentarz dot. ceny nie pytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/2597to jest to samo tylko, ?źe made in Japan - cena jak widać ni?źej- a nasz zapewne ju?ź Malezja co najwy?źej z przyklejoną naklejką Japan. Oficjalnie wiadomo, ?źe od przyszłego roku tylko Stella będzie produkowana w Japonii. Reszta Malezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/2597to jest to samo tylko, ?źe made in Japan - cena jak widać ni?źej- a nasz zapewne ju?ź Malezja co najwy?źej z przyklejoną naklejką Japan. Oficjalnie wiadomo, ?źe od przyszłego roku tylko Stella będzie produkowana w Japonii. Reszta Malezja. Od kiedy Biomaster to to samo co TP na rynek JDM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Proponuję zamknąć ten wątek bo większość bredzi w malignie nie wie co m?łwi, ani pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ni?ź?łwka Panie Mefi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Weźmy prosty przykład jak ktoś chce kupić w najpopularnijeszym japońskim sklepie plat. 11 twin power 4000 - 36 000yen + shipping ok. 2500 yen+3,5% paypal charge= 39847 yen x 4,4 ( jen jest po 4,3, ale kurs przelicznikowy jest zawsze wy?źszy ) = 1754 zł + 3,7% cł + 23% VAT = 2236 zł To przy prywatnym imporcie jesli ktoś nie umie liczyć lub zyje w wirtualnej rzeczywistości...oczywiście tu czy tam mozna kupić taniej, na ebayu czesto sie to udaje...ale zasada jest jak wy?źej. W Białej Podlasce widać mo?źe liczy się po kursie rubla zamiast jena i wychodzi 1200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbojar Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wiem ?źe cena odstrasza ale mam nadzieje ?źe posłu?źy ładnych parę lat bez szmer?łw i luz?łw dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Myślę ?źe będziesz zadowolony Jak ju?ź wpadnie w Twoje ręce por?łb kilka fotek,poka?ź jak nawija linkę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Myślę ?źe będziesz zadowolony Jak ju?ź wpadnie w Twoje ręce por?łb kilka fotek,poka?ź jak nawija linkę itp.Panie Bartusiu :unsure: No chyba nie myślisz Pan, ?źe będzie nawijał w poprzek... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Absolutnie nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbojar Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 postaram się coś wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mo?źesz go nawet rozkręcić jak Ci się bedzie chciało... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbojar Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 A wiec ju?ź jest praca jest naprawde wspaniała mehanizm nie ząbkuje bardzo płynna praca Mam te?ź daiwę infinity 3000 Q zaion ale jest gorsza bo jest wuczuwalne jakby puknięcie na przekładninie nie du?źe ale... Co do nawijania plecionki to do maja nie będe wiedział bo koniec sezonu w moim przypadku a co do rozebrania to raczej wolałbym narazie się wstrzymać. Ćiekawe czy po 1 sezonie będzie tak samo pracował jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam te?ź daiwę infinity 3000 Q zaion ale jest gorsza bo jest wuczuwalne jakby puknięcie na przekładninie nie du?źe ale... Wodzik stuka, taka przypadłość Daiw, lecz to nie wpływa na ich kr?łtszą trwałość. Emblemy z 98r. do dziś maja się świetnie pomimo, ?źe wodzik stuka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wodzik stuka, taka przypadłość Daiw, lecz to nie wpływa na ich kr?łtszą trwałość. Emblemy z 98r. do dziś maja się świetnie pomimo, ?źe wodzik stuka . na trwałość mo?źe i nie wpływa, ale co nerw?łw napsuje <_< to stukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbojar Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 sprzet za 1500 m?łgłby tego nie mieć ale mam ją prawie 2 lata i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbojar Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 a oto foty z nawijki. Jak narazie jest dobry sprzęr napisze w lipcu sierpniu jak pracuje po urzytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbojar Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 a to inne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Maszyna Niech kręci Naw?łj idealny,co to za linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbojar Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbojar Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Daiwa Tournament 8 Braid 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 To jednak tego 2011 kupiłeś na wystawę a docierac będziesz dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi