pitt Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 ultimate oglosilo bankructwo?dowiedzialem, sie, ale informacja jest na razie niepewna, ze w zeszly czwartek firma ultimate oglosila bankructwo ...z tego wynikalo by, ze salmo nie ma dystrybutora na pol europy zachodniej a bertus jest na zasilku dla bezrobotnych moze efex nam cos napisze, w koncu to firmy partnerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Ja tez juz to slyszalem, wiec to chyba prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 MÓJ KIJ MA 2 MIECHY, MAM NADZIEJĘ ZE NIE BĘDĘ MIAŁ Z NIM PROBLEMÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 bassy z kijek raczej nie, co najwyżej z gwarancją : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Już poprosiłem Efexa o jakieś informacje na ten temat. Poczekajmy więc chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Czyżby Ultimate jest jedyną na świecie firmą produkującą jerkówki? Gdyby te wędki były w Polsce w powszechnej sprzedaży to może martwił by mnie ten fakt. Mógłbym wtedy zastanawiać się czy wpłynie to na rozwój metody jerkowej, a tak ... Ponadto Ultimate nie wyznaczał i nie wyznacza kierunku rozwoju wędzisk na świecie - takie są fakty. Osobiście myślę, że w Polsce mają szanse pojawić się bardzo dobre produkty jerkowe, które skutecznie będą konkurowały z ofertą ultimate zarówno pod względem jakości wykonania jak i ceny, a przede wszystkim będą osiągalne. Tak więc nie ma co dramatyzować. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 najnowsza informacja jest taka, ze firma ultimate sports bedzie nadal prowadzic dzialanosc i rozprowadzac wlasne produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witam, Ostatnia informacja podana przez Pitta jest prawdziwa. Wędki Rozmeijera nie znikną z rynku, więc nie macie się czego obawiać.. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi