Fatso Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ano właśnie! A dokładnie, to na wschód od Karlskrony, tak 15-25km ... czy ktoś z Was łowił tam ostatnimi laty, porą wiosenną? Jeśli tak, to z jakimi efektami? Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ja tam 10 lat temu łódkę kupowałem, jest tak pięknie, ze warto jechać, nawet jakby nie brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Dobra, dobra Wy mi tu, @kocmyrz, nie picujcie, ino piszcie, jak tam z rybolami. Że uroda osobliwa tam po ślipiach tłucze, to nic nowego, ale czy Niemiaszki i nasi nie wyłowili tamtejszej rybiej gawiedzi, tego bym chciał się dowiedzieć <_< Z góry senkjuwaszamać Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seam Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Na pewno mniej szczupaków niż koło wyspy T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 No cóż, tu i inne czynniki wchodzą w grę, jak choćby bliżej do rzek różnorakich . Aczkolwiek nic jeszcze nie jest przesądzone ... Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Nie lowilem kolo Karlskrony, ale wiem, ze biura oferowaly te szkiery juz kilkanascie lat temu. Na czuja wydaje mi sie, ze szkoda czasu. Za blisko cywilizacji. Z drugiej strony na szkierach jest zakaz trollingu, wiec moze nie sa dokumentnie przelowione jak okoliczne jeziora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Nigdy nie byłem na Szkierach kolo Karlskrony. Natomiast któregoś roku wracając ze Szwecji w maju rozmawiałem z wędkarzem, który tam, wraz z trzema innymi osobami, spędził tydzień. Człek ów był załamany: Proszę pana aby taniej było zdecydowaliśmy się niedaleko 30 km(nie pamiętam ile dokładnie to było- U.) od Karlskrony. Miało być super a tu przez tydzień złowiliśmy jednego szczupaka w czterech i sto kilkadziesiąt belon ! Gospodarz tłumaczył, ze jesteśmy za wcześnie A może za późno - była połowa maja. Miejcie baczenie.U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Troche blisko dozego miasta i napewno nacisk jest twardy ,sam fakt ze jest prom ktorym mozna sobie wyskoczyc na ryby bardzo szybko .Fakt jednak ze zawsze na szkierach wiosna jest pieknie .Chociaz nie zawsze obficie .Podoba mi sie cyt.Gospodarz tłumaczył, ze jesteśmy za wcześnie A może za późno - była połowa maja. pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi