robas Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) nowe opłaty http://www.poznan.pzw.org.pl/wiadomosci/160595/60/nowe_stawki_za_wedkowanie_w_morzu Wysokość opłaty na wykonywanie rybołówstwa rekreacyjnego na wodach morskich wynosi, w przypadku: 1) tygodniowego okresu połowów - 7 zł; 2) miesięcznego okresu połowów - 11 zł; 3) 12-miesięcznego okresu połowów - 42 zł, a w przypadku członków rodzin wielodzietnych posiadających Kartę Dużej Rodziny, o której mowa w ustawie z dnia 5 grudnia 2014 r. o Karcie Dużej Rodziny (Dz. U. z 2017 r. poz. 1832) - 32 zł. Stawki obowiązują od 22 listopada 2017 r. Edytowane 5 Grudnia 2017 przez milupa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 nooo,już zapłaciłem i nawet skorzystałem,brawo ja! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 nooo,już zapłaciłem i nawet skorzystałem,brawo ja!Zasady opłat nie uległy zmianie czyli przelew itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 tak,ja płaciłem na ostatnią chwilę przelewem na poczcie opłaty i zasady masz m.in. tu: http://szczecin.oirm.gov.pl/dla-interesantow/informacje-dla-wedkarzy/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 tak,ja płaciłem na ostatnią chwilę przelewem na poczcie opłaty i zasady masz tu: http://szczecin.oirm.gov.pl/dla-interesantow/informacje-dla-wedkarzy/Elegancko Czasem jednak można pójść wędkarzom na rękę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 ja opłaciłem na początku listopada... 140pln.... peszek ale, możne za rok cena nie wzrośnie i zapłacę 40...oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 W poprzednim Rozporządzeniu były ulgi dla emerytów i rencistów. W nowym ich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Zeszli ze 140 na 42pln, to po co Ci ulga. Poprzednio emeryci i renciści płacili po ulgach 70pln. Polityczne konotacje zachowaj dla siebie Mariuszu Edytowane 7 Grudnia 2017 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zeszli ze 140 na 42pln, to po co Ci ulga. Poprzednio emeryci i renciści płacili po ulgach 70pln. "Oni" nigdzie nie zeszli, tylko przywrócili poprzednio obowiązującą cenę, a w poprzedniej wersji ulgi były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 "Oni" nigdzie nie zeszli, tylko przywrócili poprzednio obowiązującą cenę, a w poprzedniej wersji ulgi były...poprzednio, to za 12 miechów było 49pln. teraz jest 42pln i ulg nie będzie. i jest git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi