count_martin3z Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 To tylko wrażenie obserwatorów nawet tutaj jest wielu. A będzie jeszcze więcej. ps. Bańka + jakkolwiek to brzmiCzyli niewiadomo [emoji846] Daj bogowie wam zarabiać [emoji846] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Ja tylko kibicuje tym co wtopili. Wyszedlem juz dawno i oczywiscie teraz żałuję ???? ale kto wie jak bedzie korekta może sie pokuszę o powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Ja tylko kibicuje tym co wtopili. Wyszedlem juz dawno i oczywiscie teraz żałuję [emoji1] ale kto wie jak bedzie korekta może sie pokuszę o powrót.Czemu nie kupowałeś jak był najtańszy w historii po wielkim buuummm? Jakoś początek 2017 o ile dobrze pamiętam. Edytowane 22 Czerwca 2019 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Nie byłem jeszcze na rynku, obserwowałem tylko z boku z dużym sceptycyzmem. Polecam https://bithub.pl/wiadomosci/9-rocznica-bitcoin-pizza-day-zamowiliscie-juz-swoje-danie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Upadła jedna z polskich giełd kryptowalutowych Bitmarket:https://bithub.pl/wiadomosci/kolejna-polska-gielda-upadla-bitmarket-konczy-dzialalnosc-aktualizacja-9-07-2019-godzina-825/ "Problemy zaczęły się już 1 czerwca.Nie wiemy konkretnie co się wówczas stało, ale użytkownicy polskiego forum bitcoina zauważyli duże wypłaty wychodzące z portfela krytpwalotowego giełdy.Giełda przestała być dostępna, a kiedy wróciła do internetu użytkownicy musieli zmienić swoje hasła. Na 48 godzin zablokowano również wypłaty. Pojawił się więc pierwszy sygnał ostrzegawczy, że z Bitmarketem może być coś nie tak.(…)Czerwcowa awaria wskazuje na hackera, który mógłby włamać się do portfela giełdy i wyprowadzić z niej środki. Bitmarket nigdy nie potwierdził jednak tego scenariusza. Równie dobrze za utratą środków mogła bowiem stać dowolna osoba z jej obsługi z dostępem do portfela – czytamy na łamach Bizbloga.(...)Okazuje się jednak, że Polacy trzymali na giełdzie Bitmarket około 60 mln zł. To bardzo dużo zważywszy na zamożność Polaków i to, jaką egzotyką pozostają wciąż krypotowaluty." I po oszczędnościach wielu ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Młody szef giełdy QuadrigaCX o takich rzeczach jak śmierć nie myślał, ale zmarło mu się przedwcześnie - oczywiście nie pomyślał o "awaryjnym" dostępie do 137 mln dolarów na serwerze na taki wypadek Zostaje czekać na kwantowe kompy: może się wówczas da odszyfrować co trzeba. Edytowane 10 Lipca 2019 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Najdroższa tuba na wędki w historii galaktyki ? https://www.theguardian.com/world/2020/feb/21/irish-drug-dealer-clifton-collins-l46m-bitcoin-codes-hid-fishing-rod-case 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 https://bithub.pl/wiadomosci/dowod-smierci-czym-jest-coronacoin/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Co tam na morzu przy aktualnych wzrostach?Mamy już bitmiliarderow wśród Forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 ... jak tak dalej pójdzie skończą jak swego czasu FRANKOWICZE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 ... jak tak dalej pójdzie skończą jak swego czasu FRANKOWICZE Nie ma takiej opcji Co tam na morzu przy aktualnych wzrostach?Mamy już bitmiliarderow wśród Forumowiczów?Trzymac i jeszcze nie sprzedawac. A jak sprzedawac to po kawalku. Niby oczywiste ale jak sie okazuje ludzie laduja gruby szmal a nie znaja podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nie ma takiej opcji Trzymac i jeszcze nie sprzedawac. A jak sprzedawac to po kawalku. Niby oczywiste ale jak sie okazuje ludzie laduja gruby szmal a nie znaja podstaw.Zatem wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 I jak tam koledzy na Hossie Ciekawi mnie ile osób zainwestowało w BTC jak kolega gajosik pisał w grudniu 2019 r że kupuje bo BDB moment....Miał nosa ja kupił z 2-3 BTC to teraz z 12K za 1BTC ma po ponad 200K a mógł sprzedać po 230K Chyba tak jest bo wcześniej pisał tu sporo o swoich przemyśleniach a teraz cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ja mam crypto od 2017r i dopiero od pół roku jestem na plusie i rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Pytanie tylko kiedy hossa sie skonczy. Indeksy w USA na historycznych szczytach. BTC zreszta tez. Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez PrzemekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ja trzymam jeszcze ale mam grosze 0,194 BTC , fakt ze kupione tez za "grosze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ja trzymam jeszcze ale mam grosze 0,194 BTC , fakt ze kupione tez za "grosze"Hmm to nie takie grosze chyba że masz 0.0194 BTC.Jest jeszcze opcja, że dla Ciebie ponad 30k PLN to grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Grosze w porównaniu z innymi Ale patrząc ile w to zainwestowałem to zysk jet w tys % Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez nalewator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ja na razie tylko 200% do przodu.Ale za kolejne 5 lat, kto wie....P.S byłem już 97% do tyłu także rollercoaster przeszedłem i wszystkim którzy będą się chcieli zapakować w BTC powtarzam i będę powtarzał- tylko taką kwotą, którą jesteś w stanie przełknąć w przypadku jej straty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Dokładnie i kupować tylko w dołku Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez nalewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Niedawno kumpel z pracy dzwonił do mnie i mówi: Ty wiesz co? Wsadziłem 2k PLN nie logowałem się przez niecały rok, wchodzę a tam 16.5k PLN. Hehe cieszył się jak dziecko. Pieniążki wypłacił zostawiając sobie małą górkę.Ten rynek jest dziki. Ale naprawdę można zrobić kolosalny pieniądz. Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Dokładnie i kupować tylko w dołkuNajlepsza rada "kupować w dołku, a sprzedawać na górce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Mogą podciągnąć do 70-100 tyś. $ a później znowu korekta 80-90% i może kolejna hossa.Lepszy wróbel w garści, niż wirtualny zysk. Przed każdą inwestycją powinno się założyć ile % nas satysfakcjonuje np. połowę albo więcej sprzedać, a resztę zostawić niech rośnie albo spadnie do 0 jeśli któregoś dnia zablokują wymianę krypto na FIAT money. Krypto jest "im" potrzebne, aby ludzie nie wchodzili w metale szlachetne, zrobią inflację, załadują ludzi w krypto, potem wprowadzą swoje cyfrowe waluty, Cyfrowy Yuan już jest testowany, potem cyfrowe Euro, i cyfrowy $. Poczytajcie o CBDC. i gdzieś w tym czasie wprowadzania CBDC wyłączą krypto. Żadne banki nie chcą konkurencji ze strony niezależnych systemów płatności, dlatego obecne krypto zostaną zniszczone, ale nie wiem za ile rok, dwa , pięć?Póki gra muzyka w kasynie, można się bawić, ale nie ładowałbym w to kasy, którą byłoby żal stracić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi