Mundurowy Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Z tego co słychać ,btc oficjalnie spadł na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Musialem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Co nowego na rynku krypto-waluty..? Widać że temat umarł od dobrych kilku miesięcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jak to co? Standardowo, barany zostały ostrzyżone przez tych, którzy mieli zarobić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Pozwólmy wypowiedzieć się osobom które wzięły czynny udział w programie "Bitcoin, kupię tanio drożej sprzedam" ....Swoją drogą nazwa Twojego profilu w tłumaczeniu na jezyk Polski jest interesująca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Biorę cały czas czynny udział. Moja predykcja z czerwca że spotkamy się poniżej 20k się sprawdziła. Aktualnie cały czas dca. Akumuluję xrp pod wydarzenie zakończenia procesu z sec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Biorę cały czas czynny udział. Moja predykcja z czerwca że spotkamy się poniżej 20k się sprawdziła. Aktualnie cały czas dca. Akumuluję xrp pod wydarzenie zakończenia procesu z sec.i wszystko jasne...Łukaszu w jakim języku piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Moja predykcja z czerwca że spotkamy się poniżej 20k się sprawdziła.A jakie sa Twoje prognozy? Powiedzmy rok i 3 lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Kiedyś z szympansami zrobili badania dotyczące predykcji w odniesieniu do akcji giełdowych i stworzenie te osiągnęły wynik porównywalny z maklerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 A jakie sa Twoje prognozy? Powiedzmy rok i 3 lata? Przyszły rok imho to rok akumulacji i bujanie się w przedziale 15-20k. Jeśli nie pojawi się kolejny czarny łabędź na rynku typu bankructwo binance (patrz scam z ftx) lub inna atomówka, rok 2024 powinien być startem rakiety. Jeśli nie byłoby upadku giełdy ftx w tej chwili na btc witalibyśmy się z pułapami 25-30k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) i wszystko jasne...Łukaszu w jakim języku piszesz? całkowicie po polsku. Xrp to token. A sec to amerykańska komisja papierów wartościowych i giełd. Dca (dollar cost averaging) to rodzaj mniej lub bardziej polecanej strategii inwestowania polegająca na dokupowaniu małymi partiami gdy cena waloru spada lub rośnie. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Cykl na bitcoinie powtórzył się 3 razy. W każdym dołku wielcy tego świata powtarzali że to koniec krypto. Tak jest i teraz. Czy powtórzy się po raz 4? Nawet najstarsi górale tego nie wiedzą. Pierwsza zasada nigdy nie pakuj kasy w krypto której boisz się stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 rok 2024 powinien być startem rakiety.To gdzie ta rakieta wyladuje Twoim zdaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Raczej nie będę starał się przewidzieć gdzie wyląduje. Będę sprzedawał wtedy jak wszyscy będą mówili że w rakiecie właśnie włączają się dopalacze i lecimy już nie na księżyc ale na marsa. A na końcu to i tak znowu na ziemi wyląduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Raczej nie będę starał się przewidzieć gdzie wyląduje. Będę sprzedawał wtedy jak wszyscy będą mówili że w rakiecie właśnie włączają się dopalacze i lecimy już nie na księżyc ale na marsa. A na końcu to i tak znowu na ziemi wyląduje Na jakiej giełdzie czy tam platformie operujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Na jakiej giełdzie czy tam platformie operujesz?FTX Sorry, musiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 FTX Sorry, musiałem W Polsce FTX na szczęście nie była zbyt popularna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Na jakiej giełdzie czy tam platformie operujesz?Binance i kucoin. Oczywiście nie trzymam krypto na giełdach. Nie próbuję tradingu i gry na dźwigni. Nie mam o tym zielonego pojęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Jak tam panowie? Śledzi ktoś rynek? Jestem cały czas i miejmy nadzieję że ten ruch z 15 na 37k jest początkiem nowej hossy napędzanej przez spot etf na bitcoinie. Etfy tuż za rogiem, duże agencje dają 90% szans na zatwierdzenie najpóźniej w styczniu tego roku. Jak Bitcoin odpali tak jak złoto po zatwierdzeniu etf to będzie i mityczne lambo. To the moon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Śledzę non stop. Poza pozycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Dla jednych lambo dla zdecydowanej większości dno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Ja byłem dobrze zapakowany w alty na spot i wszystko zbyt wcześnie posprzedawałem. Mam chyba zbyt niskie założenia. Pompka 30% maks i out. Sl maks 2%. Fomo się udziela ale walczę z tym. Teraz to już faktycznie zostaje czekanie na korektę. Kiedyś nadejść musi ale do ilu dopompują, nikt nie wie. Ath przed halvingiem to by była zmyła dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Dla jednych lambo dla zdecydowanej większości dno.Zdecydowanie masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 To gdzie waszym zdaniem być będzie za miesiąc, pół roku i rok? Pytanie na zasadzie czysto teoretycznej. Po upływie czasu można będzie sprawdzić czy przewidywania się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Nigdy nie ma dobrego momentu na wejście i nigdy nie ma na wyjście. Na wejście bo nigdy nie jest już tak tanio żeby nie mogło być taniej. I na odwrót nigdy tak drogo żeby nie mogło być drożej. Pazerność, zawsze przegrywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi