Skocz do zawartości

BTC

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Biorę cały czas czynny udział. Moja predykcja z czerwca że spotkamy się poniżej 20k się sprawdziła. Aktualnie cały czas dca. Akumuluję xrp pod wydarzenie zakończenia procesu z sec.

i wszystko jasne...

Łukaszu w jakim języku piszesz?

A jakie sa Twoje prognozy? Powiedzmy rok i 3 lata?

Przyszły rok imho to rok akumulacji i bujanie się w przedziale 15-20k. Jeśli nie pojawi się kolejny czarny łabędź na rynku typu bankructwo binance (patrz scam z ftx) lub inna atomówka, rok 2024 powinien być startem rakiety. Jeśli nie byłoby upadku giełdy ftx w tej chwili na btc witalibyśmy się z pułapami 25-30k.

i wszystko jasne...

Łukaszu w jakim języku piszesz?

całkowicie po polsku. Xrp to token. A sec to amerykańska komisja papierów wartościowych i giełd. Dca (dollar cost averaging) to rodzaj mniej lub bardziej polecanej strategii inwestowania polegająca na dokupowaniu małymi partiami gdy cena waloru spada lub rośnie. Edytowane przez rower26
  • Like 1

Raczej nie będę starał się przewidzieć gdzie wyląduje. Będę sprzedawał wtedy jak wszyscy będą mówili że w rakiecie właśnie włączają się dopalacze i lecimy już nie na księżyc ale na marsa. A na końcu to i tak znowu na ziemi wyląduje :)

Na jakiej giełdzie czy tam platformie operujesz?

• 11 miesięcy temu...

Jak tam panowie? Śledzi ktoś rynek? Jestem cały czas i miejmy nadzieję że ten ruch z 15 na 37k jest początkiem nowej hossy napędzanej przez spot etf na bitcoinie. Etfy tuż za rogiem, duże agencje dają 90% szans na zatwierdzenie najpóźniej w styczniu tego roku. Jak Bitcoin odpali tak jak złoto po zatwierdzeniu etf to będzie i mityczne lambo. To the moon :)

Ja byłem dobrze zapakowany w alty na spot i wszystko zbyt wcześnie posprzedawałem. Mam chyba zbyt niskie założenia. Pompka 30% maks i out. Sl maks 2%. Fomo się udziela ale walczę z tym. Teraz to już faktycznie zostaje czekanie na korektę. Kiedyś nadejść musi ale do ilu dopompują, nikt nie wie. Ath przed halvingiem to by była zmyła dobra.