Skocz do zawartości

Nadarzyce

phalacrocorax

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Kilka dni mnie nie było ale gwarantuję, że nie próżnowałem. Byłem 4 dni na Zalewach Nadarzyckich. Pracowałem nad materiałem małą relacyjkę :lol: I muszę powiedzieć, że się udało. Nie będę się specjalnie rozpisywać bo jak już napisałem chcę stworzyć relację ale dla zaostrzenia apetytów powiem, że z ciekawszych ryb złowiłem 101cm szczupaka i 39cm okonia. Generalnie posejdon rozdawał ryby bardzo nierówno bo pozostełe 3 osoby z naszej ekipy nie połowiły za specjalnie.

Postaram się napisać relacyjkę jak najszybciej.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Jedna z niewielu wód na których można jeszcze porządnie połowić. I nawet duże ryby to nie rzadkość. I na dodatek niedrogie zezwolenia i piękne otoczenie. Ach...

Pozdr.

Salmo

PS. @Phala, wal ile masz zdjęć B) uwielbiam oglądać piękne zdjęcia a Twoje są właśnie takie.

No Phala! Super wiadomość od rana! Wielkie gratulacje i widzę, że to na naszego ulubieńca Jacka. Gratuluje tym bardziej, że masz na koncie, na tą przynętę, większego szczupaka niż ja. Jeszcze nie udało mi się przekroczyć metra łowiąc na jacka ... ciągle czekam ale może tej jesieni :D Gratulacje i czekam na relację z chęcią ją opublikuję.

Pozdrawiam

Remek

GRATULUJĘ. Widzę, że woda dośc popularna się ostanio zrobiła. Szkoda tylko, że nie ma już tyle zielska na dolnym zbiorniku co kiedyś. Wygląda, że na dniach też tam będę choć osobiście niestey jakoś nie mam tam szczęścia jesienią. No ale takie wyniki dopingują :D

@rognis

te 135 cm to jednak wątpliwe choć na pewno była to metrówka

pozdrawiam,

Marek