phalacrocorax Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witam wszystkich,Kilka dni mnie nie było ale gwarantuję, że nie próżnowałem. Byłem 4 dni na Zalewach Nadarzyckich. Pracowałem nad materiałem małą relacyjkę I muszę powiedzieć, że się udało. Nie będę się specjalnie rozpisywać bo jak już napisałem chcę stworzyć relację ale dla zaostrzenia apetytów powiem, że z ciekawszych ryb złowiłem 101cm szczupaka i 39cm okonia. Generalnie posejdon rozdawał ryby bardzo nierówno bo pozostełe 3 osoby z naszej ekipy nie połowiły za specjalnie.Postaram się napisać relacyjkę jak najszybciej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Cóż ,a ja nie ochrzciłem swojego zestawu .............Gratuluję wyjazdu, czekam na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 17 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 No dobra, jeszcze Wam zdjęcie pokażę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Fajnie ,że to polish pike........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jeszcze raz GRATULUJe phala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Daj jeszcze okonia.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 @Phalacrocorax Czekam niecierpliwie na relację. Mam w tym trochę ukryty cel. Wybieram się na zlot na to łowisko w drugiej połowie października i wszelkie informacje mogą mi w tym pomóc .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 17 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 @Bassy, mówisz masz. Ale to już ostatnie. Reszta w relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 No, @Phala teraz to zarządziłeś gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Piękne ryby i najważniejsze, że na polskiej wodzie. GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Uuuu, phala - piękne bo polskie, ale i obiektywnie, zarówno szczupal jak i okoń, pięknie wybarwione.GRATULACJE - zdrowo zazdroszczę i czekam na relację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jedna z niewielu wód na których można jeszcze porządnie połowić. I nawet duże ryby to nie rzadkość. I na dodatek niedrogie zezwolenia i piękne otoczenie. Ach... Pozdr. Salmo PS. @Phala, wal ile masz zdjęć uwielbiam oglądać piękne zdjęcia a Twoje są właśnie takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Pięknie, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Wow A ja z Trzcianki mam tak niedaleko i jeszcze tam niezawitalem. Chyba musze to nadrobić,może za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Trout - jesteś z Trzcianki?!? Znamy się może?!? Byłeś kiedys w klubie Łosoś?!? Ja też mieszkałem w Trzciance - teraz już tylko moi rodzice. daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No Phala! Super wiadomość od rana! Wielkie gratulacje i widzę, że to na naszego ulubieńca Jacka. Gratuluje tym bardziej, że masz na koncie, na tą przynętę, większego szczupaka niż ja. Jeszcze nie udało mi się przekroczyć metra łowiąc na jacka ... ciągle czekam ale może tej jesieni Gratulacje i czekam na relację z chęcią ją opublikuję. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Phala! Polski metrowy szczupak na jacka! REWELKA! 100 % SZACUNKU. Uznanie i gratulacje! Pozdrawiam serdecznie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 To już jest normalnie reklama salmo ! I łowiska..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 @Phala, szczere gratulacje. Brawo. Piękny zębaty. Z tego co się orientuję, rekordowy szczupak złowiony na Nadarzycach miał 135 cm i nadal tam pływa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 @rognis zgadza się, tak podobno jest. Może następnym razem się uda tego potwora skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Piekna sztuka, gratuluje, mam nadzieje, ze mi sie dzis wreszcie tez poszczesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 GRATULUJĘ. Widzę, że woda dośc popularna się ostanio zrobiła. Szkoda tylko, że nie ma już tyle zielska na dolnym zbiorniku co kiedyś. Wygląda, że na dniach też tam będę choć osobiście niestey jakoś nie mam tam szczęścia jesienią. No ale takie wyniki dopingują @rogniste 135 cm to jednak wątpliwe choć na pewno była to metrówka pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja byłem tam ostatnio 5 lat temu. W sumie mam kuzyna w Bornym Sulinowie ale jakoś rzadko go odwiedzam bo trochę to daleko. Ale po tym co mi się przytrafiło chyba będę zmuszony robić to częściej. P.S. Relacja już jest napisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 P.S. Relacja już jest napisana i to mi się podoba PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi