Trout Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Pomyślimy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 @MifekDając mi namiary na te Berlińskie chcialeś mnie doprowadzić do zawału serca Nieżle dawaly czadu pisaleś,a dzisiaj to woda się gotowala po trzy naraz biły Niestety niedane mi bylo spojrzeć im prosto w oczy,bo zacwane skubańce są,na koniec lowienia zaczelem się zastanawiać nad wlasnymi umiejętnościami.Pól dnia tam spędzilem i nawet cmoknięcia bolenia niemialem.Okonie owszem skubaly i to nawet niezle ale z rana tylko,póżniej tylko drobnica.Jak ganialy drobnice to obszar 20na20 az się podnosil.Ze szczupakiem dalej kicha owszem dwa pobicia mialem ale dalej coś jest nietak znim,rozmawialem z wędkarzami unich też kiepsko i na spinning i na żywca.Wszyscy psioczą że od czasu jak to cieplo się zrobilo i świeci mocno slońce to niechce brać.Jedynie co to szkoda że niezabardzo z czasem umnie i niemoglem posiedzieć do wieczora i zobaczyć co póżniej się dzieje na wodzie.Umnie koniec z wyjazdami w tym roku,zamykam rozdzial Nadarzyce zobaczymy co w przyszlym roku tam się będzie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Trout nie ma sie co zanadto rozpraszać... Odra i sprawdzony odcinek czekają. Aby tylko pogoda nie wariowała zanadto Ja jutro od rana nad woda , podobnie jak i inni z Wioski Z Tramwajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Koledzy napisali że pogoda będzie ladna,Mifek zlot od 11:00 się zaczyna więc uważaj bo jak chcesz łowić od rana to musisz uważać bo nam ryby Szpiegu ma pilnować z kalachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Trout ja to może i bede lowil od 10 ale reszta apache'y z mojej wioski to ma zamiar tam być skoro świt - Ci to dopiero dadzą czadu nie wiem czy informowac naszego szpiega o nich czy moze lepiej zeby ich odstrzelil <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam, w sobotę odwiedziłem z kolegami Nadarzyce. U mnie wyjazdy jesienne do Nadarzyc wyglądaja zwykle bardzo podobnie - piękna pogoda ale pojedyncze ryby, jeśli w ogóle. Tym razem było podobnie i u nas i u innych łowiących.Natomiast z pomostów w bazie można było bardzo ładnie połowić pięknych płoci. My nie łowiliśmy ale podziwialiśmy wyniki żony godpodarza. pozdrawiam, Marek ps.Temperatura wody podskoczyla - bylo juz 15 stopni a obecnie jest 19 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi