Skocz do zawartości

Nadarzyce

phalacrocorax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@Mifek

Dając mi namiary na te Berlińskie chcialeś mnie doprowadzić do zawału serca :mellow:

Nieżle dawaly czadu pisaleś,a dzisiaj to woda się gotowala po trzy naraz biły ;)

Niestety niedane mi bylo spojrzeć im prosto w oczy,bo zacwane skubańce są,na koniec lowienia zaczelem się zastanawiać nad wlasnymi umiejętnościami.Pól dnia tam spędzilem i nawet cmoknięcia bolenia niemialem.Okonie owszem skubaly i to nawet niezle ale z rana tylko,póżniej tylko drobnica.Jak ganialy drobnice to obszar 20na20 az się podnosil.

Ze szczupakiem dalej kicha owszem dwa pobicia mialem ale dalej coś jest nietak znim,rozmawialem z wędkarzami unich też kiepsko i na spinning i na żywca.Wszyscy psioczą że od czasu jak to cieplo się zrobilo i świeci mocno slońce to niechce brać.Jedynie co to szkoda że niezabardzo z czasem umnie i niemoglem posiedzieć do wieczora i zobaczyć co póżniej się dzieje na wodzie.

Umnie koniec z wyjazdami w tym roku,zamykam rozdzial Nadarzyce zobaczymy co w przyszlym roku tam się będzie dzialo :D

Trout ja to może i bede lowil od 10 ale reszta apache'y z mojej wioski to ma zamiar tam być skoro świt - Ci to dopiero dadzą czadu :D

nie wiem czy informowac naszego szpiega o nich czy moze lepiej zeby ich odstrzelil :mellow: <_< <_< <_<

Witam,

w sobotę odwiedziłem z kolegami Nadarzyce. U mnie wyjazdy jesienne do Nadarzyc wyglądaja zwykle bardzo podobnie - piękna pogoda ale pojedyncze ryby, jeśli w ogóle.

Tym razem było podobnie i u nas i u innych łowiących.

Natomiast z pomostów w bazie można było bardzo ładnie połowić pięknych płoci. My nie łowiliśmy ale podziwialiśmy wyniki żony godpodarza.

pozdrawiam,

Marek

ps.

Temperatura wody podskoczyla - bylo juz 15 stopni a obecnie jest 19 stopni.