Pride Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam Jako, że zimna nadchodzi wielkimi krokami i coraz mniej ludzi spotyka się nad wodą, a więcej przed monitorami to zakładam nowy pochłaniacz czasu w cafe. Czy, któryś z kolegów znalazł kiedyś stare monety lub inne ciekawe rzeczy nad wodą? Ja znalazłem takie skarby czy są coś warte nie mam pojęcia, leżą sobie w szufladzie od dłuższego czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Korona szwedzka jeszcze w obiegu tak samo jak ćwierćdolarówka. Wartość znikoma ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Monet współczesne niemalże w stanie pięknie pisząc obiegowym. Wartość znikoma. Szkoda miejsca w szufladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dziękuję za błyskawiczne wyjaśnienie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Paradoksalnie znalezione przedmioty nalezą do skarbu państwa i większość eksplorerów się do tego oficjalnie nie może przyznać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 A kto powiedział, że znalezione w Polsce i po co też w ogóle dociekać? Ja niestety szczęścia do znajdziek nie mam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 ja mam taki banknot ciekawe czy na fajki by starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ostatnio znalazłem coś takiego, na starym cmentarzu ewangelickim, leżała na starej ścieżce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Z uwagi na stan szału nie będzie ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Czy to destrukt? Czy ktoś celowo rozwiercił? Czy to coś warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) To nie jest destrukt. Zwykła dziurka zrobiona metodą chałupniczą. Wartość złoty jeden. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Pewnie ktoś rozwiercił i zamontował sobie przy kluczach żeby zawsze mieć na wózek w sklepie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Ja obstawiam, że komuś służyła jako żeton do wózka sklepowego ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Będzie z pół roku, jak mi taka zginęła.Patrz pan gdzie zawędrowała... ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Jakiś fachowiec od rzymskich monet tu się znajdzie? Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 A kto to jest "fachowiedz" ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 A kto to jest "fachowiedz" ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalkasię jakoś dziwnie napisało ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 To nie jest destrukt. Zwykła dziurka zrobiona metodą chałupniczą. Wartość złoty jeden....e tam, daję piątaka za destrukt, a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diopsyd Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Jakiś fachowiec od rzymskich monet tu się znajdzie?A widac portret cesarza ew jakis napis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 A widac portret cesarza ew jakis napis?Coś tam widać ????Daj numer pogadamy, podeślę jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 ...e tam, daję piątaka za destrukt, a co. Dodaj - z wysyłką. Inaczej gotów pomyśleć, że jesteś rozrzutny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi