fish28 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Tak jak w temacie szukam kompana po kiju z okolic Bierunia na wspólny wypad na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Mnie to już na rybki nie wyciągniesz ,szaro i zimno feee,chyba że bolenie przestawią sie na tryb zimowy i zaczną dziobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witaj.Z tego co widze to tylko Ty jesteś z moich okolic Byłem wczoraj na wiśle poniżej ujścia soły ale kicha totalna Podczepił mi się tylko lechoń taki ok.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Swoją drogą szkoda że nie ma tu na forum takiej opcji że wpisuje miejscowość i wyszukuje mi użytkowników była by to fajna sprawa.Kto wie może w mojej mieścinie lub na moim osiedlu też jest jakiś wariat który składa sobie kijki.Może moderatorowie coś pomyślą w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 fish28 nie martw się myślą o tym http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=22419&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misi3k Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Fish28 a ktory okreg masz oplacony Katowice czy Bielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi