Mirosław Pieślak Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Koleżanki i koledzy, Właśnie ukazał się 45 numer Sztuki Łowienia na sztuczną muchę.Chciałbym zachęcić Was do lektury tego numeru, zwłaszcza pasjonatów wiązania sztucznych much i wszystkich szkółkowiczów, bo tematem przewodnim jest właśnie wiązanie sztucznych much.Roczna prenumerata to tylko 129zł! Co można zaleźć ciekawego w numerze? - Antoni Bogdan - znany flytier zdradza tajne muchy zawodników z sezonu 2017.- Mirek Wnuk opisuje mało znane dopływy Czarnego Dunajca.- Dawid Pilch wraz z Maciejem Garbowiczem zabiorą Was na Kamczatkę, gdzie w bajkowej scenerii łowili piękne ryby.- w naszym komiksie poznacie szczegóły lądowania kosmitów nad Sanem.- Tomasz Konik odnajduje złotą proporcję w owadach, przedstawi Wam jak jej szukać i jak naśladować.- niżej podpisany opowiada o muchowej rEwolucji - czyli ciekawych muchach ze Squirmy Worms.- Piotr Gybej szczegółowo wyjaśnia jak łowić na długą nimfę.- Igor Glinda podpowie jak i po co imitować kraby.- Asia Pieślak - znana ze szkółki, opisuje "Trudne początki" wiązania much.- Daniel Kasprzak opowiada o poszukiwaniach i znalezieniu "Świętego graala" w muszkarstwie.- Arek Kubale w wywiadzie z Derekiem DeYoungiem rozmawiają o wędkarstwie i malarstwie. Oczywiście nie wymieniłem wszystkich artykułów. Po resztę odsyłam do Sztuki i życzę miłej lektury! Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Mirosław Pieślak 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Przy okazji naszego ostatniego spotkania otrzymałem komplet 2017r i Mirku robicie świetną pracę - czasopismo na bardzo wysokim poziomie, no i fajni ludzie to robią! No i zareklamuję (choć staram się być transparentny ) - prenumerata bardzo dobrym prezentem pod choinkę. Polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Daleka nimfa może być ciekawa :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wczoraj odwiedziłem Empik... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 świetne zdjęcie na okładce, jak moi synowie kilkanaście lat temuteraz nie kręcą ale łowią, robię muchy dla trzech jak doczekam wnuki to może one przejmą bobinkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wreszcie mam wszystkie numery i wykupioną prenumeratę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastuś z Bratko Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Według mnie trochę przesadziliście z muchami w tym numerze. Zazwyczaj jeśli numer jest poświęcony np kleniom i jaziom to są cztery artykuły na ten temat a w tym numerze artykułów o muchach jest z osiem. No chyba że zmieniacie dotychczasową strategie i temat poświęcony kleniom i jaziom również od deski do deski będzie o nich.Artykuł o długiej nimfie chyba najmocniejszym punktem tego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyzant Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Widzisz, ja mam odwrotnie.Bardzo mi pasuje, że tyle jest o muchach w numerze poświęconym muchom.A o kleniojaziach faktycznie mogłoby być więcej w numerach im poświęconych.Wydaje mi się jednak, że temat much jest bardziej rozległy i nie do wyczerpania. Numer 1 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Bastuś - oczywiście trudno to wyważyć w każdym numerze.Niektóre artykuły z numeru 45 tak nie do końca są w temacie wiązania. jak np. Święty graal czy Trudne początki.A jak to zwykle bywa, wszystkim ciężko dogodzić. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Mirosław Pieślak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi