jasiekcom Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zostało jeszcze kilka wolnych miejsc Zaproszenie I Jurajskie Warsztaty Wiązania Sztucznych Much Miejsce: Agroturystyka "SKAŁKA" w miejscowości Sygontka koło Złotego Potoku Start 6.01.2018 godzina 12.00. Zakończenie 07.01.2017 Godzina 12.00 Organizator : Jurajski Salmoklub Częstochowa Koszty uczestnictwa: 85 zł ( nocleg, kolacja i śniadanie) Więcej informacji na www.salmoklub.pllub bezpośrednio u organizatora: tel. 665 300 764 Dla wszystkich uczestników niespodzianki przygotowane przez naszych partnerów. Serdecznie zapraszamy. Serdecznie zapraszamy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jurajskie Warsztaty Muchowe. Zostało jeszcze 5 wolnych miejsc !!! Wśród gości warsztatów, uznani flytiersi :Tomasz ZawilińskiPiotrek MajowyJakub LudwiniakJan Skrzypczyk Dla uczestników przewidziane liczne niespodzianki oraz Fly-bar z darmowymi materiałami muchowymi przekazanymi przez naszych partnerów. Serdecznie Zapraszamy !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Przyjadę proszę o rezerwację jednego miejsca.jurto załatwię formalności. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Przyjadę proszę o rezerwację jednego miejsca.jurto załatwię formalności.Już wciągnięty na listę do zobaczenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Pomału spływają prezenty i niespodzianki dla uczestników naszych warsztatów :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Witam.No to podziękowania się należą Salmoklubowi i Danielowi w szczególności za organizację.Partnerom warsztatów rówież.Atmosfera była świetna, zajęcia owocne i dyskusje do uuuu ...Nie miał bym nic przeciwko temu aby stała się to impreza cykliczna.Pozdrowienia dla wszystkich.PS.1 Parę much też ukecono ... PS.2 Zapomnieliśmy o jednym - pyknąć sobie zdjęcie zbiorowe ... Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Forest-Natura 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 „I Jurajskie Warsztaty Wiązania Sztucznych Much” mamy już za sobą. Trochę to trwało ale już dochodzę do pełni sił po imprezie :-).Mamy nadzieje, że każdy wyjechał bogatszy o nową wiedzę i umiejętności fliterskie, o nowe doświadczenia i znajomości, bogatszy o wiele wiele fantów i podarków przygotowanych przez naszych partnerów.Pragnę podziękować wszystkim, którzy przybyli na naszą imprezę . Już wiem poprawimy i zrobimy może jeszcze nawet jesień :-) Ogromne DZIĘKI dla :Tomka Zawilińskiego zawile.plEkipy :-) www.zlowiwypusc.plSALAR www.salar.plTIGER TROUT www.tigertrout.euEGO www.ego-fishing.plFlyArtFishing www.flyartfishing.plANTRA www.sklepwedkarski.czest.plSZTUKA ŁOWIENIA www.sztukalowienia.comAgroturystyka SKAŁKA www.skalka.net.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 I kilka fotek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dzięki za wspaniałą imprezę.Bardzo dużo się dowiedziałem,dla mnie początkującego wiedza bezcenna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 widzę parę znajomych twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam.Richi - na drugą edycję musisz bezapelacyjnie przywieźć swoje klejonki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Masz jak w banku,tylko spotkanie zorganizujcie w miarę szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAGOMIL Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam....Dzieki za zorganizowanie tych warsztatów. Jurajski Salmo Klub niech ZAPISZE sobie na DUZY PLUS że tego typu spotkanie w swym grafiku ujoł. Atmosfera koleżeńska,wiedza spora do przyswojenia,dzienne i ... NOCNE pogaduchy ... o muchy i z muchy,żywocie wędkarza -zapaleńca -MUSZKARZ . I Ja tam byłem ,muchy nakręciłem ,a co zobaczyłem wnet wykorzystałem... nad rzeczką... nad rzeczką . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Jeszcze kilka fotek :-) i do zobaczenia za rok, a może wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi