djpablox Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zastanawia mniej jeszcze jedna kwestia dotycząca obsługi curado 201e7, mianowicie jak dla mnie jest on bajecznie prosty do rzucania dopóki nie próbuje wyłączyć ostatniego bloczka i chciałem zapytać czy jest to w ogóle możliwe?Co do docisku bocznego jest praktycznie jak na moje oko ustawiony minimalnie tzn podczas próby z opuszczaniem przynęty po opadnięciu na ziemię robi się lekka broda i na takim ustawieniu fajnie mi się rzuca z przytrzymywaniem w czasie lotu ale czy ten bloczek można odłączyć albo jak korygować lot aby uzyskać jeszcze kilka metrów?Nie jest mi to niezbędne bo odległość już mnie w pełni satysfakcjonuje ale jak można lepiej to czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 pewnie ze mozna... ale wymaga to po prostu CWICZEN. czyli bierzesz badyla w lape i za....sz biegusiem outside i cwiczysz... spytaj jurka z omanu. kiedys rzucal jak mu wygodnie i jak chcial, z teraz jak polowil pare lat na plazach z wiatrem w pysk... nie ma rzeczy niemozliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 kapnij oliwki na pierścień po którym ślizgają się bloczki jak to ci nie wystarczy odpowiedż masz wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jak lubisz majsterkować i masz przypadkiem dremela albo nawet małą wiartarkę + końcówka do polerki, to możesz się pobawić w polerowanie łoża w którym śmigają bloczki. Tylko wtedy odczujesz to przy wszystkich ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi