Grzesiek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Jak w temacie Jakie macie koledzy wędkarskie marzenia ? Bo ja mam marzenie dość nietypowe Otóż chciałbym mieć...wehikuł czasu. Wziąć wędkę i stanąć nad Wisłą, Dunajcem czy inną polską rzeką w maju lub czerwcu a.d. 1450 lub 1570 Gdy rzeki były nieuregulowane i niepoprzegradzane tamami, progami, zaporami. Gdy w Skawie, Sole, Rabie pływały łososie, a Wisłę zamieszkiwały jesiotry.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Grzesiu, dopiero 9-ta. Odstaw tą butelkę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 ... a jak Cię dopadną "POGANIE" albo jakie inne "LUDY" z takim kijem i kręciołem...od razu na STOS za "czary" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 i juz sobie kolega Grzesio ......pomarzyl........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nie trzeba wracać a tak zamierzchłe czasy, to moje marzenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 PaPaDance pomarzyć dobra rzecz.... Małkociniaku na to trzeba kilka tygodni wolnego i woooorek pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Marzenie typowe i powszechne ???? Tyle ze jak mowia staropolskie przyslowia i Chinczycy, trzeba uwazac, czego sobie czlowiek zyczy, zeby przykladowo nie wpasc w srodek jakiej wojny czy innej epidemii. Zaszczep sie przed podroza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 PaPaDance pomarzyć dobra rzecz.... Małkociniaku na to trzeba kilka tygodni wolnego i woooorek pieniędzy Nooooo, dlatego jest to moje marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 E tam, ja to mam marzenie żeby na Zegrzu i Kanale Żerańskim wrócił rybostan z przed 10 lat.Albo nawet z przed 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 200 lat do tyłu i ten sprzęt co dziś.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Powyłączałem na fejsie większość mniej lub bardziej znajomych kretynów, szczególnie "politycznych". Opuściłem strefy spinningowe, rybomanie spinningowe i inne śmietniki grupowe. Dostałem kalendarz cegiełkę z Kociego Azylu. Teraz to juž chyba tylko puszka Coli i będzie kwita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Czasu na ryby trochę chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Mi się marzy, by ponton zamówiony pazernie na olx w końcu dotarł. Ale widzę to jakoś czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi