fafka90 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam,chciałbym w tym roku wędkować pod lodowo z użyciem echa, posiadam jakąś starsza echosondę humminbrida, myślę nad patentem aby przymocować do skrzynki(zrobić taki mały kombajn) aby na stałe ją tam zamieścić,na zasadzie wysuwania na wysięgniku,szufladki w siedzisku,zeby nie nosić niewiadomo ile balastu( wiadomo siedzisko,torba na echo,świder,wędki),może macie jakieś sprawdzone metody? mile widziane zdjęcia waszych siedzisk, Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Echo echem, ale to aku waży już poważnie jak na bieganie po lodzie. Nie ma na to lekarstwa innego niż sanki. Wtedy nie ma znaczenia,czy w siedzisku, czy w coverze. Próbowałem i na skrzynce do siedzenia i w coverze, ten drugi sposób jest praktyczniejszy. Tak czy owak pomyśl nad sankami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nie mogę już Edyty zaprosić, ale takie doświadczenie z czasów echo w skrzynce. Musi ona być ciężka i szeroka u dołu. Masa ekranu umieszczonego dość wysoko bardzo psuje stabilność skrzynki, poza tym wygodniej gapić się w ekran obok dziury- obserwując np kiwok, aniżeli gapić się między nogi i męczyć oczy na lini ekran- kiwok. To tak dla przemyślenia zostawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi