kleniarz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witam,moj kumpel bardzo zajaral sie ostatnio jerkingiem a ze dostal w prezencie Millenium Fatso Jerk Cast 25-60 chec pierwszej wyprawy jest juz ogromna;)Problem w tym ze nie ma jeszcze multika i prosil mnie zebym mu cos doradzil.W zwiazku z tym ze nie jestem expertem w tej dziedzinie zwracam sie z zapytaniem jaki multik bedzie najlepiej pasowal do tej wędki?Low-profile czy moze jakis nieduzy round?finansowo moze wyłożyc maks 400-500 Pln.bede wdzieczny za podanie konkretnych modeli,pozdrawiam serdecznie i generalnie witam ponownie bo mimo ze przegladam forum czesto nie bralem ostatnio udzialu w zadnych dyskusjach kleniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Moim zdaniem do takiego kijka low-profil będzie najlepszy. Okuma VS powinna pasować idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Okuma VS200 od tego samego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Cześć @kleniarz, Odbiegając od tematu - Jak sprawdziła się żyłka TAKE?? Testowałeś TAKE Soft Casting?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Dzieki za rady,ma ktoś z was tą okumke?Jak sie sprawuje?Salmo_Salar testowałem tylko Take No Memory bo Soft-Casting ciężko trafić,Take jak najbardziej pozytywnie,cholernie mocna+słabiutka pamięć,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Jak coś to mogę Ci załatwić TAKE Soft Casting ale to na następny rok bo u mnie w sklepie jest cały czas i nikt tego nie kupuje - za droga. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 a za droga tzn za ile u Was jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Wiesz mifku, co do żyłki wolę raz a dobrze. Kupię TAKE to mi sporo posłuży. A droga dla takich zwykłych suwaków bagiennych bo dla nich dobrze jak żyłka kosztuje 2-4 zł. TAKE kosztuje, w zależności od rodzaju, od 17 do 20 zł. Pozdr. Salmo PS. Jest wiele dobrych żyłek, a zarazem tańszych np. Sneck ale nie są napewno lepsze od TAKE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 a ile jest na szpulce???/ tak sobie mysle ze moze Cie wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 @Mifku, Wykorzystuj dowoli ale w następnym roku, ok?? Przed wyjazdem za wiele nie zrobię. Nawet jak nie będzie to proszę sprzedawcę żeby sprowadził (klient nasz Pan) i nic za to nie bierze, wręcz przeciwnie, jeszcze jakiś upust zarzuci Pozdr. Salmo PS. Najmniejsza pojemność 150 m. Są też po 300m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ok thx za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi