krecik Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam do wyboru dwie wedki dragon milenium 2.9m 21-50 seatrout lub shakespeare ugly stick 3.0m 15-40 lowisko gł?łwnie Wisła ryby szczupak,sandacz a tak?źe wypady na trotke na Drwece przynety to gumy obrotowki wahadla 15-30g a tak?źe wobki 6-12cm proszę o podpowiedz kt?łrą wybrać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 W ostatni weekend mialem mo?źnośc pomacania i pomachania shakespeare ugly stick ( custom graphite -tak to chyba brzmiało w całości ) 3.0m 15-40. Niezły przedmiot poządania w przyzwoitej cenie. Daiwka mo?źe się okazać zbyt delikatna na rzeczna troć i sandaczowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 A mo?źe z shimano beast mastera byś coś wybrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 mam shakespeare naprawdę fajny kij wiślany tylko długa ręgojeść mocno przeszkadza ja swoją uchlastałem i po sprawie co do dragona to miałem w rękach tyle ?źe model coś powy?źej 3m i jakoś mi nie le?źał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1977 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 dragony fajne kijki, mam kilka z serii team, ale w tym roku szybko potrzebowałem kija pow. 3m na morską troć, na drugi dzień rano wyjazd, chciałem kupić kolejnego dragonika, a tu bankrut nie ma! w tej długości był tylko mikado 3.05 10-50, o mikado miałem zawsze nie najlepsze zdanie, ale wziąłem do ręki, pomachałem, pomacałem i rewelacja kij!!! podstawowa rzecz kt?łrą musi mieć dla mnie kijek to kr?łtki dolnik, a ten jest jak dla mnie, wręcz idealny! mam 188cm wzrostu i nie wystaję mi za łokieć. Poza tym dobrze czuć na nim przynętę, łowiłem w morzu na 18-28gr bez sterowce E.J. jak i na swoje woblerki w Słupi i to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jaki kijek mikado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1977 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 na pokrowcu jest 3.05 heavy spin jak by co to fotki wkleję jutro, pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam do wyboru dwie wedki dragon milenium 2.9m 21-50 seatrout lub shakespeare ugly stick 3.0m 15-40 lowisko gł?łwnie Wisła ryby szczupak,sandacz a tak?źe wypady na trotke na Drwece przynety to gumy obrotowki wahadla 15-30g a tak?źe wobki 6-12cm proszę o podpowiedz kt?łrą wybrać pozdrawiam Mam takowego dragona. U?źywam gł?łwnie do podpierania kąta w piwnicy, tu sprawdza się super. A tak na powa?źnie, kiepsko uzbrojony, ?źle wywa?źony, za długi dolnik, nie le?źy mi to za diabła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1977 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 kurcze miałem wkleić fotki, ale robione fonem kiepsko wychodzą tu masz linka do tego kija http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=mikado%20atthi s%20305%20heavy%20spin&source=web&cd=5&ved=0CDQQ FjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.katalog.mikado.pl%2Fcatalog%2F wedki%2Fspinningi%2Fatthis_heavy_spin%2F&ei=FJ3OTqW0O83t -gausMSwDg&usg=AFQjCNFUesbdL78HUFJMPwE-CSy--kX2Ew&ca d=rja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi