Skocz do zawartości

wybór kija

krecik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam do wyboru dwie wedki dragon milenium 2.9m 21-50 seatrout lub shakespeare ugly stick 3.0m 15-40 lowisko gł?łwnie Wisła ryby szczupak,sandacz a tak?źe wypady na trotke na Drwece przynety to gumy obrotowki wahadla 15-30g a tak?źe wobki 6-12cm proszę o podpowiedz kt?łrą wybrać pozdrawiam

W ostatni weekend mialem mo?źnośc pomacania i pomachania shakespeare ugly stick ( custom graphite -tak to chyba brzmiało w całości ) 3.0m 15-40.

Niezły przedmiot poządania w przyzwoitej cenie. Daiwka mo?źe się okazać zbyt delikatna na rzeczna troć i sandaczowanie :wacko:

dragony fajne kijki, mam kilka z serii team, ale w tym roku szybko potrzebowałem kija pow. 3m na morską troć, na drugi dzień rano wyjazd, chciałem kupić kolejnego dragonika, a tu bankrut nie ma! w tej długości był tylko mikado 3.05 10-50, o mikado miałem zawsze nie najlepsze zdanie, ale wziąłem do ręki, pomachałem, pomacałem i rewelacja kij!!! podstawowa rzecz kt?łrą musi mieć dla mnie kijek to kr?łtki dolnik, a ten jest jak dla mnie, wręcz idealny! mam 188cm wzrostu i nie wystaję mi za łokieć. Poza tym dobrze czuć na nim przynętę, łowiłem w morzu na 18-28gr bez sterowce E.J. jak i na swoje woblerki w Słupi i to jest to!

Witam do wyboru dwie wedki dragon milenium 2.9m 21-50 seatrout lub shakespeare ugly stick 3.0m 15-40 lowisko gł?łwnie Wisła ryby szczupak,sandacz a tak?źe wypady na trotke na Drwece przynety to gumy obrotowki wahadla 15-30g a tak?źe wobki 6-12cm proszę o podpowiedz kt?łrą wybrać pozdrawiam

Mam takowego dragona. U?źywam gł?łwnie do podpierania kąta w piwnicy, tu sprawdza się super. :mellow:

A tak na powa?źnie, kiepsko uzbrojony, ?źle wywa?źony, za długi dolnik, nie le?źy mi to za diabła.