guciolucky Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Chciałem zapytać o Wasze opinie na temat tego produktu http://allegro.pl/strike-pro-zupelna-nowosc-wobler-boleniowy -i1901680693.html Opis wskazuje na niesłychaną skuteczność i kierując się nim trudno oprzeć się zakupom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Robi wrazenie - fakt. Nie znam produktu, ale chyba trzeba brac. Dopoki jeszcze go nie zakazano Kojarze jakies polskie rekodzielnicze woblery o tym ksztalcie. Ale nie mialem ich w arsenale swoim nigdy. Dobrze ze testowali wobler na Parsecie. Bez tego opis stracilby wiarygodnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Kształtem podobny do znanego dość fafika..., kt?łry notabene pracy nie ma ?źadnej i ryby tym samym te?ź mi mimo usilnych pr?łb niestety nie podarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Bo obecne fafiki to w wiekszości podr?łbki <_< Pierwsze wobki Roberta były mega skuteczne i miały bardzo drobną migotliwą prace Przypuszczam ze wobki w tym wątku maja taką samą prace jak podrobki fafikow czyli jak kolega napisał ?źadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Nie wiem co wg Ciebie oznacza stara produkcja ..Kupiłem te wabiki jakieś 3-4lata temu i to od jakiegoś wędkarza, jako u?źywki...Praca, rzeczywiście...Tak drobna, ?źe wręcz bez niej Niestety, mi się nie sprawdziły, więc poszły do dobrych ludzi, kt?łrzy mam nadzieję jakieś sukcesy im zawdzięczają P?łźniej, na podstawie pr?łb i błęd?łw nastąpiła weryfikacja zawartości pudełka, a?ź zostały w niej w 90% Spirity.... PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 W sensie takim ze pierwszego fafika kupiłem jakieś 7-8 lat temu od samego p. Fafuły przy okazji jakiś zawodow nad Odrą. Obecnie te ktore są dostepne na jednym z popularnych portali w niczym nie przypominają swoich pierwowzor?łw :(Oczywiscie kształtem nie odbiegają zupełnie ale juz praca to inna bajka Kontaktowałem sie z kolegą ktory osobiscie zna wytw?łrce orginału i twierdzi ze na sto procent sa to podr?łbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jestem na etapie poszukiwania boleniowego killera więc m?łj plecak pomału zaczyna tracić swoją objętość, stąd zamiast kupować kolejny wzorek postanowiłem zadać pytanie? Zanim znalazłem dobrego woblera na klenie, plecak był pełny do połowy ale te wabiki były około 3x kr?łtsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Niestety bolenie lowie tylko podczas corocznych wypadow na Odre.Najlepiej sprawdzaja mi sie Gloog Hermes. W tym roku poza boleniami zlapalem na nie klenie, brzany, sandacze...i karpia. Ale przyznaje, na Parsecie nie testowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jestem na etapie poszukiwania boleniowego killera więc m?łj plecak pomału zaczyna tracić swoją objętość, stąd zamiast kupować kolejny wzorek postanowiłem zadać pytanie? Zanim znalazłem dobrego woblera na klenie, plecak był pełny do połowy ale te wabiki były około 3x kr?łtsze W sumie naturalna i prawidłowa kolej rzeczy- tak moim skromnym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Akurat Hermesa nie mam ale wiem, ?źe potrzebuję woblera, kt?łry potrafi mocno odskakiwać na boki oraz takiego o akcji walk the dog. Niestety na razie nic takiego nie udało mi się zdobyć. Czym mo?źna kierować się podczas zakup?łw: opisem tw?łrcy?, zaufaniem?, reklamą?, podpowiedzią koleg?łw wędkarzy?, takie rzeczy tylko w ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ka?źda bajeczka ziarnko prawdy ponoć w sobie ma...I tak nic nie jest w stanie zastąpić własnych doświadczeń i wniosk?łw wysnutych podczas wypraw nad wodę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Akurat Hermesa nie mam ale wiem, ?źe potrzebuję woblera, kt?łry potrafi mocno odskakiwać na boki oraz takiego o akcji walk the dog. Niestety na razie nic takiego nie udało mi się zdobyć. Czym mo?źna kierować się podczas zakup?łw: opisem tw?łrcy?, zaufaniem?, reklamą?, podpowiedzią koleg?łw wędkarzy?, takie rzeczy tylko w ... Taką akcję mają Slidery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgadza się, tylko Slidery mają mniej odpowiedni kształt. Lepsze wydają się być woblery watermonitor, gdyby tylko były dostępne i miały lepsze malowanie (cena te?ź jest kosmiczna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Tyle czasu straconego. 10 lat wyjazd?łw na Parsęte za trocią i nie wiedziałem ze tam mo?źna na bolki. No i ślepota z głuchotą ?źe nie zauwa?źyłem bijących bolk?łw. Myślałem ?źe to trocie się spławiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Akurat Hermesa nie mam ale wiem, ?źe potrzebuję woblera, kt?łry potrafi mocno odskakiwać na boki oraz takiego o akcji walk the dog. Niestety na razie nic takiego nie udało mi się zdobyć. Czym mo?źna kierować się podczas zakup?łw: opisem tw?łrcy?, zaufaniem?, reklamą?, podpowiedzią koleg?łw wędkarzy?, takie rzeczy tylko w ... Nie odbierz tego jak obrone Hermesa. Nic mi do niego, poza tym ze lubie nim lowic.Ale nie do konca rozumiem potrzebuje woblera ktory potrafi ...Skad wiesz czego potrzebujesz skoro tego nie masz ? Jak nie masz to nie lowiles. Nie lowiles a wiec nie wiesz czy jest skuteczny ?W moim wedkowaniu (nie tylko za boleniem) dopoki nie potwierdze skutecznosci czegos na lowisku to nie wiem czy tego potrzebuje.Dzieki za wyjasnienie. Pozdrawiam Guzu p.s. moj nie ma miec charakteru napastliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Tyle czasu straconego. 10 lat wyjazd?łw na Parsęte za trocią i nie wiedziałem ze tam mo?źna na bolki. No i ślepota z głuchotą ?źe nie zauwa?źyłem bijących bolk?łw. Myślałem ?źe to trocie się spławiają. I tak bys nie polapal bo nie miales przynety numer 1 (wkrotce zakazanej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Akurat Hermesa nie mam ale wiem, ?źe potrzebuję woblera, kt?łry potrafi mocno odskakiwać na boki oraz takiego o akcji walk the dog. Walk the dog na powierzchni Walk the dog pod powierzchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Akurat Hermesa nie mam ale wiem, ?źe potrzebuję woblera, kt?łry potrafi mocno odskakiwać na boki oraz takiego o akcji walk the dog. Niestety na razie nic takiego nie udało mi się zdobyć. Czym mo?źna kierować się podczas zakup?łw: opisem tw?łrcy?, zaufaniem?, reklamą?, podpowiedzią koleg?łw wędkarzy?, takie rzeczy tylko w ... Taką akcję mają Slidery Ja takie robiłem Pracowały drobno po boleniowemu ale co jakiś czas nagle odskakiwały na lewo lub na praco. Na jednym wypadzie na Odre tego roku złowiłem na nie kilka rap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Lasso-niczym nowym jest to ze wobler boleniowy czasem odskakuje na bok.A slider....eeeee Właśnie strike pro robi fajne jerki,moim zdaniem skuteczniejsze od Slider?łw.Wiec dlaczego nie miałby robić dobrych bolni?łwek? A wobler kt?łry odskakuje na boki-to np nowość Salmo,robiona na wz?łr.... Eeee poszukajcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Lasso-niczym nowym jest to ze wobler boleniowy czasem odskakuje na bok.A slider....eeeee Właśnie strike pro robi fajne jerki,moim zdaniem skuteczniejsze od Slider?łw.Wiec dlaczego nie miałby robić dobrych bolni?łwek? A wobler kt?łry odskakuje na boki-to np nowość Salmo,robiona na wz?łr.... Eeee poszukajcie sobie. Kurcze prawie w ka?źdej kwestii kiedy piszesz na forum się z Tobą zgadzam Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Niby to? http://www.salmo.com.pl/index.php?option=com_content&vie w=article&id=217%3Asweeper&catid=43&Itemid=54&am p;lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi