Skocz do zawartości

Wyprawa na Bornholm - organizacja wyjazdu i przydatne informacje

Śruba1987

Rekomendowane odpowiedzi

My prawdopobnie bedziemy na pocztku kwietnia ekipa.
Tutaj mozecie znalezc relacje z mojego pierwszego wyjazdu na tą wyspe :)
http://www.mikado.pl/misja-bornholm/

Fajny wypad, rybki też, gratuluję. Jaki jest koszt takiego wypadu? Gdzie można zrobić opłaty za wędkowanie na wyspie?

Opłaty możesz zrobić po dotarciu promem na wyspę w Ronne, albo na poczcie w centrum miasta, albo w samym porcie - jest biuro firmy Novasol, która zajmuje się wynajmem domków. Znajdziesz ją i jej ofertę na internecie. 

Edytowane przez Hurrican

• 7 lat później...

Cześć, mam pytanie o Bornholm, ale z nieco innej strony. Większość wędkarzy jeździ tam na trocie.

Ja z kolei wybieram się na rodzinny wyjazd wakacyjny (przełom czerwca i lipca) i zastanawiam się, jakie są szanse połowienia słodkowodnych drapieżników w różnych bajorkach na wyspie. 

Może ktoś z Was zna kogoś (kto zna kogoś, kto zna...), kto łowił tam szczupaki lub okonie? 

Cześć, mam pytanie o Bornholm, ale z nieco innej strony. Większość wędkarzy jeździ tam na trocie.

Ja z kolei wybieram się na rodzinny wyjazd wakacyjny (przełom czerwca i lipca) i zastanawiam się, jakie są szanse połowienia słodkowodnych drapieżników w różnych bajorkach na wyspie. 

Może ktoś z Was zna kogoś (kto zna kogoś, kto zna...), kto łowił tam szczupaki lub okonie? 

Szanse są spore, wystarczy odrobina wysiłku by prześledzić lokalny Fangster. Przy odrobinie chęci i zapału oraz tłumacza Google uzyskasz wszelkie potrzebne informacje.

https://www.din-fangst.dk/forside/fangster

Edytowane przez vako
  • Like 2