bober Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 no to tylko Jaxon - jest gwarancja i serwis https://allegro.pl/wedka-jaxon-monolith-xt-fly-nymph-3-05-4-5-i6002952485.html https://allegro.pl/jaxon-genesis-pro-nymph-fly-305cm-4-5-i7456846894.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Kup sobie Jaxona zawsze masz polski serwis i jak będziesz miał awarię to przyślą ci inny element bo dalsze rozmowy raczej nie mają sensu skoro boisz się greysa to pewnie sage,hardego,wychwooda,g loomisa,cortlanda tez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Paweł, Wychwooda, Cortlanda - absolutnie nie. O Greysie mówię, że nie, bo to kij ze starej serii i nijak nie dostanę do niego składu w razie wtopy. Sage i Hardy odpadają rzecz jasna ze względu na abstrakcyjne ceny. Czy ktokolwiek w kraju sprzedaje kije Cortlanda? Ich Nymph'y miały chyba zawsze znakomite recenzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Sprawdź się wędce Traper silence 10' 3# kapitalna wędka do nimfy, źle zakładasz czemu miała by się wędka połamać raz w życiu połamałem wędkę właśnie jaxona do nimfy tego 335 cm złamał się sam z siebie, nasze sklepy chyba nie mają w ofercie nowych serii cortlanda one też do tańszych nie należą. Z budżetem 600 zł ciężko albo używka z komisu, ale jak masz obawy przed serwisem to nie wiem może, sprawdź ofertę hanaka też świetne kije do nimfy i w razie czego załatwisz ten połamany element 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Albo coś z oferty Flyhouse: orvis, echo,... scott, winston? Bezproblemowy serwis w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Wojtek, nie bój się o złamanie. Przy prawidłowym użytkowaniu nic takiego nie powinno mieć miejsca.To, że wędka jest ze starej serii to o niczym nie świadczy. Myślę, że Cortland jest w stanie zapewnić nowy element nawet do starej serii - napisz do nich maila z zapytaniem. Jeśli chodzi o Greysa, to nie wiem. Podlega pod Hardy'ego, a ten ma fatalną gwarancję. Kolega próbował kupić element do wędki i odsyłali go od Anglii przez Francję do Stanów. W końcu nic nie udało mu się zdziałać.Sage na przykład bezproblemowo jest w stanie odtworzyć starą serię - nawet taką sprzed 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Jeśli chodzi o Greysa, to nie wiem. Podlega pod Hardy'ego, a ten ma fatalną gwarancję. Kolega próbował kupić element do wędki i odsyłali go od Anglii przez Francję do Stanów. W końcu nic nie udało mu się zdziałać.No Greys to masakra jeśli chodzi o serwis. Złamała mi się od tak podczas rzutu jedna sekcja w GR50 i chciałem dokupić. Jak się okazało koszt wysyłek, przesyłek i części przewyższa wartość nowej wędki ze sklepu! Tak więc odpusciłem totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Kolego sprawdź ofertę od Scierry , a konkretnie model Scierra Surge 10'6 stopy w klasie 3# . Kije wykonanie z bdb komponentów , lepszych od konkurencji nawet w z wyższej klasy cenowej . Węgiel 46T , uchyt od alpsa itp. Sam blank ma fajne pełne ugięcie ,a za razem niezłą moc . BDB trzyma rybę . Z serwisem też nie ma kłopotu . Używkę kupisz w świetnej cenie , a i nowe są w granicach 800zł . Polecam , bardzo dobre trochę nie docenione kije . edit . hehhe nie zauważyłem , ze to post z zeszłego roku ... pozdr. Edytowane 10 Września 2018 przez Pumeks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Grzegorz,A w którym sklepie stacjonarnym w Polsce można na sucho sprawdzić to pełne ugięcie wspomnianej przez Ciebie Scierry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi