KRZYMAL2 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Cześć okolice Złotoria-Kaszczorek wylała w związku z cofka, wyżej okolice mostu autostradowego-równo z burtami, około 1.5 m wyższa niż normalnie,ogólnie warunki bardzo ciężkie,pozdrawiam.ok dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Tak jakoś bez szalu dziś było. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Widziałem jak kolega złowił srebro chyba 72 cm. Słyszałem też o łososiu 93cm. Ja niestety na zero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Srebro padło. .przy mnie wyciągnął 73 cm. Ogólnie na całą rzekę i tyle ludzi 8- 10 ryb- słabo. W zeszłym roku było z 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Te srebro to przy moście kolejowym tak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nie..bliżej zakrętu kolo spustu. Woda w tym roku wysoka i rynny chyba zbyt głębokie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Ja widzialem pod mostem kolejowym. Czyli 2 padły napewno. Tzn ta którą widziałem po kilku fotkach fajnie pomachała ogonem i popłynęła. Warunki trudne przez czepiające się zielcho przy burtach. Straciłem też fajnego wobka zachaczając o podwodne drzewo by po chwili znaleźć innego wobka który wisiaał na drzewie:) kolejny wypad może w sobote wracającc z pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Może chłopaki z "wedkarskiej tuby tzn przygody" wrzócą jakąś relację jak co roku z Drwęcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Może chłopaki z "wedkarskiej tuby tzn przygody" wrzócą jakąś relację jak co roku z DrwęcyNad wodą byli z kamerką więc szansa jest. Może Seba Kowalczyk coś wrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Jeśli masz na myśli Sebe z wedkarskiej korby to jest live na yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Ogólnie to chyba wielu kolegów po kiju miało udaną impreze Sylwestrową bo osób w porównaniu z zeszłym roku mało. Chyba że odpuścili przez. Wysoką wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley 47 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) sorry, że w tym wątku ale w dopływie rzeki Drwęcy Wel złowiłem potokowca 53 cm i też widziałem złowionego kelta około 70 Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Stanley 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Jeśli masz na myśli Sebe z wedkarskiej korby to jest live na ytTak tak widziałem ale planował jeszcze materiał, video na swój kanał. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Ja widzialem pod mostem kolejowym. Czyli 2 padły napewno. Tzn ta którą widziałem po kilku fotkach fajnie pomachała ogonem i popłynęła. Warunki trudne przez czepiające się zielcho przy burtach. Straciłem też fajnego wobka zachaczając o podwodne drzewo by po chwili znaleźć innego wobka który wisiaał na drzewie:) kolejny wypad może w sobote wracającc z pracy.W takim razie miala duże szczęście - 3 zlowione przy mnie do 13.00 dostały w beret . Jedna wisiala na drzewie i dumnie prezentowała kunszt łowcy ociekając krwią i ogonem do góry . Ogolnie do 13.00 widzialem 3 sztuki w Lubiczu na pigalaku . Na tylu chłopa to dramat - narwałem ze dwa pudła wobów - krotko mowiąc nie poradziłem sobie w tym stanie wody. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Koledzy był ktoś dziś na Drwęcy? Ja niestety w pracy o urlopie mogę zapomnieć. Fajnie by było usłyszeć nowe wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ja dziś byłam. Ludzi dużo,ale tylko jedna sztuka padła. .trochę słabo - jedna ryba na takie tłumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Byłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Byłem. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 He spoko. Ja wczoraj słyszałem o zerwanej troci ok 100cm w okolicach golubia czyli dużo wyżej. Podobno spadła wyginając kotwice w wobku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Czyli powiela się opinią ze poszły wyżej. Na Lubicz nedznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 He spoko. Ja wczoraj słyszałem o zerwanej troci ok 100cm w okolicach golubia czyli dużo wyżej. Podobno spadła wyginając kotwice w wobku.Ryby ostro rozeszły się nawet po dopływach. Wyżej ktoś pisał o Welu... Ja mam info, że nawet pod Brodnicą jest spora szansa na troć (a to już przecież odcinek typowo nizinny)... no ale przy tak wysokiej wodzie można było się spodziewać, że ten sezon będzie dość nietypowy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Brodnica Nowe miasto Lubawskie słyszałem o kilku sztukach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Przecież na nizinnej Drwęcy nie widać gdzie jest koryto, tak mocno powylewała rzeka... Nasuwa sie pytanie, czy aby te rewelacyjne wyniki nie są z okresu październik - listopad... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zanim to wszystko zacznie spływac to już srebrniak nowy zacznie wpływać - tak się rozeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Przecież na nizinnej Drwęcy nie widać gdzie jest koryto, tak mocno powylewała rzeka... Nasuwa sie pytanie, czy aby te rewelacyjne wyniki nie są z okresu październik - listopad...Jakie rewelacyjne wyniki? Łoś 93 cm (R.I.P.) i kilka ryb z wczoraj oraz jedna z dziś (R.I.P.) to rewelacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi