darek1 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Witam,byłem dziś z muchówką, trochę śryżu jeszcze płynęło,woda w miarę przejrzysta mimo odwilży,ludków mało. P1170517.JPGCiekawa dzidka?i młynek...szukasz po dnie czy w pół wody?Rzeka w korycie?tak przynajmniej wygląda pod mostem. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ciekawa dzidka?i młynek...szukasz po dnie czy w pół wody?Rzeka w korycie?tak przynajmniej wygląda pod mostem.Hej Darek,IFlightem 575 zapodaje i T 14,kij 14/10 Jaxon Eternum,kołowrotek Guideline Reelmaster 9/11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witam,byłem dziś z muchówką, trochę śryżu jeszcze płynęło,woda w miarę przejrzysta mimo odwilży,ludków mało. P1170517.JPG Trochę mnie głowa boli od patrzenia, to i obróciłem ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam. Od godziny na zero. 2 napotkanych wędkarzy też nic. Woda opadła . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wracam na zero. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cardi1 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Nawisy mocne czy raczej trzeba pojawić się z bolonką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Bolonką i serkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 A ktoś coś złapał ostatnio? Czy studnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cardi1 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Nie pytaj, nie ma wiarygodnej informacji. Poza tym jak ktoś może złapać rybę , która jest twoja. Stoi i czeka , więc nie wystawiaj jej cierpliwości na próbę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cardi1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Widzę , że na forum apatia , zniechęcenie ogólny stan uśpienia , spieszę więc być może ożywić atmosferę. Od jakiegoś czasu chodzi za mną taka propozycja- zlot wędkarzy ze sprzętem retro , czyli takim gdzie górną granicą dla wieku tego sprzętu będą powiedzmy lata 80-te. Tak więc wszystkie stare ABU , GERMINY , REXY , MITCHELE ,SZEKSPIRY , DAIWY itp. Tymi sprzętami ,łowiło się wtedy niezłe okazy , może pośród tej dzisiejszej wszechpanującej chińszczyzny fajnie by było do tego wrócić. Być może do tego sprzętu przypłyną tamte ryby. Złowienie ryby na taki sprzęt to potrójny wyczyn. Może temat chwyci i będzie to impreza cykliczna. Gdyby znaleźli się sponsorzy można pomyśleć o nagrodach za złowione ryby , najstarszy sprzęt czy nawet strój z epoki itp. Tak więc panowie i panie rzucam hasło na forum , a teraz wy uruchomcie swoją wyobraźnię. Do uzgodnienia oczywiście termin- może luty ,albo marzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cardi1 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 No cóż , przepraszam koledzy , ale nie sądziłem , że pomysłem którego nie da się zrealizować kliknięciem zabiję to forum. Nie było tematu wracamy do pytań jaka woda i czy ktoś coś złowił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Padło coś? Edytowane 29 Stycznia 2018 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) "Padło" padło..okropie to brzmi.. Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 W niedzielę bagrowałem koło mostu autostradowego i później od Lubicza schodziłem w dół. Na zero.Z tego co się dowiedziałem po drodze - jedna ryba 69cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dzieje się coś? Jak poziom wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Najwyższy od roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 To nie zeszło jednak? Ile może być teraz głębokości w rynnach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Przybyło. Sa stany ostrzegawcze wszędzie. Woda wyszła z koryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Pod autostradowym woda do asfaltu sięga. Złotoria dramat, wyżej również. Trzeba dać rzece spokój. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Spokojnie...i w takiej wodzie biorą nieźle. Trzeba tylko odpowiednio spróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dziś coś tam zlapane podobno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Witam,jak sytuacja nad rzeką wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Dziś brat złowił troć 78cm z Drwęcy nizinnej ok Golubia-Dobrzynia. W tym roku 1 raz wykupił karte. 2 raz na Drwęcy i w 1 rzucie na wahadlo ryba może i życia. Wędkarstwo to jednak piękna sprawa. Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jeżeli jeździ w okolice GD niech próbuje na przeciwko cmentarza , przed mostem jak i za mostem . W tym miejscu padło trochę troci , z tego roku nie mam informacji ale poprzednie lata są na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi