vako Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Jaki jest mniej więcej dobowy spadek wody ? O ile jest. http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/153180140 Jak ktoś potrzebuje wodowskazu dla siebie to tu warto zajrzeć:http://monitor.pogodynka.pl/#map/20.5769,52.3609,7,true,true,0Czasem na Drwęcę może mieć też wpływ Wisła i tu też wypadało by zajrzeć:http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/153180090 Pozdrawiam M. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 U uu, to nie wiele. Dodatkowo idą tęgie mrozy, więc warunki będą słabe. Dzieki Mario 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Spinnerman a na bokking sprawdzałeś? ☺ jak będziesz wpadaj do mnie ☺ przenocuje Cię jak nic nie ogarniesz ☺ ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Spinnerman a na bokking sprawdzałeś? ☺ jak będziesz wpadaj do mnie ☺ przenocuje Cię jak nic nie ogarniesz ☺ ☺ I za to kocham to FORUM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Napisz do Kazimierza...dopiszę nick jak się przypomni!? Edytowane 12 Stycznia 2018 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Śledzę sobie ten wątek i oczy mi z orbit wychodzą....Byla dziś jakaś ryba?, nie bylo? pod mostem, kolo mostu, w dzień? , jedna w nocy....itd...Bez obrazy ale wyglada to jak jakiś napad rybaków na łowisko dorszowe.....Na całe szczeście w tym roku rzeka sama obroniła ryby.... Edytowane 12 Stycznia 2018 przez przemo_w 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Spinnerman a na bokking sprawdzałeś? ☺ jak będziesz wpadaj do mnie ☺ przenocuje Cię jak nic nie ogarniesz ☺ ☺Dzięki za zaproszenie. Niestety wyjazd chyba trzeba będzie przełożyć z powodu nadchodzących mrozów Nie mam takiego ciśnienia żeby co trzy rzuty rozmrażać przelotki Woda spadnie, to myślę, ze rybki się ruszą W kontakcie Śledzę sobie ten wątek i oczy mi z orbit wychodzą....Byla dziś jakaś ryba?, nie bylo? pod mostem, kolo mostu, w dzień? , jedna w nocy....itd...Bez obrazy ale wyglada to jak jakiś napad rybaków na łowisko dorszowe.....Na całe szczeście w tym roku rzeka sama obroniła ryby.... @przemo ty chyba fora pomyliłeś... jak taki z ciebie obrońca rybek, to co tu robisz ??? Już któryś raz czytam tu pierdoly pt. „rzeka obroniła się sama „ Napad rybaków to będzie... jak troć do morza wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Panowie, możecie dać namiar na jakąś fajną kwaterę w okolicach Lubucza; najchętniej z michą ?Z góry dzięki . Tu masz blisko około dwa i pół kilosa do Drwęcy, spać nie spałem ale bywam tam od czasu do czasu.http://pieprziwanilia.net.pl/pokoje,6,pl.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nie jestem żadnym obrońcą ale śmieszy mnie i przeraża ten "wyścig szczurów" za tymi rybami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackhat01 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Mnie też denerwuje strasznie takie podejście ochrona ryb na siłę. Umiar i rozsądek przedewszystkim a nie bezczelne oskarżanie o mięsiarstwo itp. Czy wszyscy wędkarze muszą być weganami i nie mają prawa zjeść własnoręcznie upolowanej ryby? To tak jak by myśliwy strzelał obok zwierzyny żeby jej nie zabić. A wracając do meritum to niekiedy ludzie jadą przez pół polski żeby spróbować swoich sił na drwęcy i chcieli by wiedzieć czy ich wyprawa ma sens i czy mają jaką kolwiek szanse na spotkanie z rybą. Edytowane 13 Stycznia 2018 przez blackhat01 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Witamy .....Wpadłeś na forum tylko po info na temat troci?Chyba zaczynam rozmieć @SOB....Ja o gruszce nie o pietruszce...Prościej napisać nie potrafię.... Edytowane 13 Stycznia 2018 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Tu nie rozmawiamy o "umiarze", "rozsądku". Przejechane kilometry też nic nie znaczą. Znacząca jest idea C&R. Skoro więc chcesz rybkę zjeść, z umiarem i w granicach, to może na niewłaściwe forum trafiłeś? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackhat01 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Do popper: Wyraziłem jedynie opinie ze jestem zazenowany podejsciem wędkarzy którzy obrażają tych co zgodnie z regulaminem zabiorą rybę z łowiska.I do przemo_w A po co wy rozmawiacie w tym wątku? Ja osobiście go śledzę ponieważ jestem ciekaw jak przedstawia się sytuacja nad wodą. Osobiscie bylem 1, 2 oraz 6 i więcej się nie wybieram i o ile w pierwszych dniach wiem że wędkarze łowili coś to teraz nie słyszałem o żadnych złowionych rybach."Wpadłeś na forum tylko po info na temat troci?" Tak wpadłem bo temat nazywa się "Drwęca 2018 informacja" Nie życzę sobie w stosunku do siebie takich sformułowań : "Chyba zaczynam rozmieć @SOB...." Edytowane 13 Stycznia 2018 przez blackhat01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wędkarz nie musi stać na szczycie drabiny pokarmowej rybnej Niech to robi rybak zawodowy lub właściciel gospodarstwa hodowlanego . Drapieżniki w wodzie poradzą sobie , nie trzeba ich zabijać , zabierać i tłumaczyć swojego zachowania umiarem czy rozsądkiem . Ale to zahacza o mentalność i nie jest łatwo mentalność "łowcy" zmienić , niestety . Myśliwy , w takim kraju jak Polska , musi stać na szczycie drabiny , musi zabić i dobrą potrawkę z sarniny zrobić Koniny bym zjadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Panowie, dość, proszę o informacje na temat warunków i ryb złowionych w Drwęcy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Panowie, dość, proszę o informacje na temat warunków i ryb złowionych w Drwęcy. Woda nie spada. Rzeka broni ryb. Nie przyjeżdżajcie. Zakopcie spinningi. Over and out 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Na razie na zero. Woda trochę opadła.trochę śryżu płynie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dużo tej wody schodzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Wróciłem na zero. Spotkałem 5 osób też bez rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Spadła jakieś 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackAal Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 To dobrze. Może odkryje trochę kryjówki. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja dzisiaj także z kumplem odwiedziliśmy Drwęce niestety wyszliśmy na zero,kilka osób po drodze spotkałem i nikt nie słyszał o rybach,no i śryż przeszkadzał w łowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Jakie warunki dzisiaj, widział ktoś wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Jakie warunki dzisiaj, widział ktoś wodę?Witam,byłem dziś z muchówką, trochę śryżu jeszcze płynęło,woda w miarę przejrzysta mimo odwilży,ludków mało. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Zack 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi